ANNONS

Publikrep och Nyhetsmorgon

/

Igår repade vi som galningar på dagpenning på kvällen small det. Vi körde vårt första publik genomdrag… Lite smått nervösa och spända inför hur publiken skulle reagera inför allt. Men det gick bra, vi tog oss igenom det och utan stora fadäsen. Ensemblen är fantastisk. Som de sliter!
Angelo och hela hans fotbollslag kom till teatern och såg föreställningen… Innan vi körde igång så berättade jag lite kort om vad de skulle få se och även lite kring ödet Eva Peron. Eftersom den är skriven som en Opera då finns det heller inga direkta talscener utan allt sjungs och om man inte alls känner till historien kan det vara svårt att hänga med. Killarna tyckte det var spännande och jag fick varsin ros av dem efteråt och en stor bukett blommor. Gulle! Stort tack!
Det blev inte många timmars sömn inatt, hade svårt att koppla av.. Adrian sov oroligt och jag skulle upp i ottan. Nyhetsmorgon på Fyran stod på dagens agenda…jag och Patrik som spelar Che sjöng Avgudad ikon och sedan gjorde jag Bli kvar hos mig. Sedan gjorde en bra påläst Jessica Almenäs en skön intervju om politik, Evita, livspusslet och barn.
Nu har mellansonen haft fotbollsmatch och nu är det den storas tur;) Full fart!!!

IMG_9768.JPG

IMG_9767.JPG

IMG_9769.JPG

IMG_9772.JPG

IMG_9783.JPG

IMG_9799.JPG

IMG_9777.JPG

IMG_9793.JPG

IMG_9796.JPG

IMG_9801.JPG

IMG_9786.JPG

IMG_9806.JPG

IMG_9804.JPG

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00