Lördag

Gårdagen började med fotboll i vanlig ordning.. Barnen har hängt med kompisar och jag har repat dans ett par timmar. Det blev taccosmys och jag och Alessio balade nya tekakor och fyllde frysen.
En riktigt skön dag med familjen!

IMG_9469.JPG

IMG_9472.JPG

IMG_9470.JPG

IMG_9473.JPG

IMG_9479.JPG

IMG_9480.JPG

IMG_9483.JPG

IMG_9467.JPG

IMG_9458.JPG

IMG_9437.JPG

IMG_9438.JPG

 1. Jaha…fast det står att det är one size och passar den som har mellan storlek 36 och 42. Det är ju ett ganska stort hopp mellan dom storlekarna, det var därför jag undrade :-) vill ju inte att den ska sitta som storlek 42 om jag har 36’38

 2. Älskar den svarta koftan du köpte från Drömhuset! Det står att det är one size 36-42…hur sitter den? jag har 36 möjligen 38. Kram

 3. GRATTIS ! Vilken kanonkarl du är gift med :) Ha en fin helg i Stockholm

 4. anna skriver:

  Ser ut som en superhärlig dag! Älskar familjemys!
  annasvarld.vimedbarn.se

 5. Hej Charlotte!
  igår när jag öppnade alla mina presenter på mitt 50-års kalas skulle jag öppna ett ganska stort paket:)) och det var jättelätt..i det låg en hotellweend och biljetter till EVITA!!! Vad tror du att jag gör..jo jag blev så paff att tårnarna kom..och detta fick jag av min underbara man..
  Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..