Plåtning och röda naglar

Idag har jag plåtat Evita mode för Aftonbladet Söndag;) Håll utskick..
Rep och sedan ny look på naglarna… Röda för hela slanten, känns fräscht!!
Var längesedan jag hade det nu och det är alltid roligt med ombyte.
Idag körde vi kostym och maskrep igen och det går framåt..;) Trots allt 2 veckor kvar tills det är premiär.

Alessio har gjort nya armband till sig själv i skolan, stolt kille!!!

IMG_9358.JPG

IMG_9360.JPG

IMG_9368.JPG

IMG_9365.JPG

IMG_9369.JPG

IMG_9375.JPG

IMG_9370.JPG

IMG_9389.JPG

IMG_9399.JPG

IMG_9398.JPG

 1. Anna skriver:

  Hej, du ser fantastiskt ut men måste fråga, har du gjort någon behandling i ansiktet? Du ser heeelt rynkfri ut och otroligt slät! Om du inte gjort behandling eller ingrepp eller använder super mirakelkräm måste jag säga att jag är grymt avundsjuk på din hud ! Kram!

 2. Minna skriver:

  Hej. Snygga kläder på plåtningen!! Var kommer klänningen med det röda mönstret och pälsen ifrån?

 3. Molly skriver:

  Såg Evita när det gick i Malmö o det var helt fantastiskt. Men undrar om jag inte måste se det i Stockholm också. Min man hade inte möjlighet att se den i Malmö eftersom det bara fanns en plats kvar när jag köpte billjett. Jag knep den eftersom jag kände att jag måste se detta. Ett levnadsöde som griper mig mycket.

  Kör Ni föreställningar även efter jul???

 4. Lena skriver:

  Oh vilket fantastiskt långt hår du har på bilden med händerna på väggen. Är det “ditt egna” eller fusk? Snyggt!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..