ALS #‎icebucketchallange‬

Tack för nomineringen @tomasbrolin11. Jag nominerar @pernillawahlgr1 @tildedepaula och @andersjensen18 att fixa detta inom 24 timmar! Glöm inte att sms ALS till 72901, så skänker du 100 kr. ‪#‎als‬ ‪#‎icebucklechallange‬

 1. 73kg skriver:

  55kg:

  Du får tycka att det är löjligt och det verkar absolut vara löjligt att hälla isvatten över sig, men det samlats in hundratals miljoner dollar! Det kan inte vara dåligt!?

  Blir du illa berörd varje gång någon häller en hink vaten över sig så kanske du ska prata med psykolog så du kan släppa det.

  Beklagar din sorg! Det är inte roligt när sånt här händer någon i familjen, men detta är till för att förhindra sorg för andra så småningom.

 2. 55kg skriver:

  Min mamma dog i ALS, har därmed sett den förbannade sjukdomen på väldigt nära håll. Betydligt värre ön en hink isvatten. Bra att lämna bidrag och att forskningen kring sjukdomen uppmärksammas men jag blir illa berörd av varje hink vatten mest för att jag tycker det är fånigt i ett så allvarligt sammanhang…

 3. Ullis skriver:

  Något helt annat: Vilken FANTASTISK god fiskgratäng!!!! Finns dina recept samlade någonstans på bloggen; vill gärna prova fler av dina recept. Detta gav ju verkligen mersmak!

 4. sara skriver:

  Gillar att man bidrar till ALS men vilket slöseri med vatten… Tänk alla hundratals miljoner människor som skulle göra vad som helst för en flaska rent vatten. Alla små barn som får slåss och kämpa i flera timmar för att bära hem en liten hink vatten. Pinsamt.

  1. Du har rätt… Man uppmärksammar något för att bidra men någon annan blir lidande.

 5. Anna skriver:

  Superskoj att Tilde blev nominerad eftersom att hon själv hånade det här “is-hinks-tramset” i Nyhetsmorgon igår, fniss!

  Du får nog peppa henne lite extra :o)

  1. Ha ha…just därför!!!! Jag ville inte heller göra det först, kändes så omständigt…. men kände att vad f-n om alla andra kan ställa upp och bjuda på det så kan jag också göra det!!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..