Spotify!

Nu finns äntligen sedan en tid tillbaka alla mina äldre album även ute på Spotify.

Perrelli-Spotify

Jag har lite personliga favoriter såsom Where Were You & Belive in Love again från Gone To long & I’m the one for you och Heal me från mitt första soloalbum.
Även hela hyllningsalbumet till Monica Zetterlund – I Din Röst som jag släppte 2006.

Har ni någon personlig favorit från något av de äldre albumena?

Gå gärna in på länken och följ min Spotify profil så får ni hela tiden uppdateringar när det kommer upp ngn ny release –>

 1. Listan kan göras lång framför allt när det är så grym bra artist/sångerska :)
  Men om man inte ska nämna Tusen och en natt,Take Me to Your Heaven, Hero, The Girl som man har så många minnen av. Från att sitta på balkongen på Mallorca 10 år och sjunga tusen och en natt/Take Me to Your Heaven sen när man va i Grekland 2008 och vi spelade Hero överallt för varje grek. Så finns det många favoriter men Note alone, Bullet, Jag är tillbaka, Broken haert och många fler. Du är grym fortsätt sluta aldrig:)

 2. Jag gillar ALLA skivorna! ;) men låtarna som jag fastnat för mest är väl, where were you, light of my life, you got me going crazy, och så gillar jag tusen och en natt! :D <3 <3
  Kram

 3. Linda skriver:

  Jag älskar Game Over You Win och Light of My Life…:) De väcker många minnen till liv:))

 4. Hej! Jag tycker väldigt mycket om Gröna små äpplen. När min Far dog hastigt 2006 lyssnade jag mycket på just den låten med dig och den gav lite tröst. Tack! Ha det bra! Kerstin

 5. Skulle kunna skriva ett lååångt inlägg nu, men ska hålla mig kort. :) SÅ kul att du nämner Heal Me, som ju också är min favorit. Från första plattan tycker jag att Yester Playground och Damn You är helt fantastiska också.

  Från Miss Jealousy har alltid Light of My Life varit min favorit, på “senare år” har jag fastnat för Ain’t No Mountain mer och mer. Gone Too Long är grym med både titellåteln, MMA, WWY och BILA.

  Från Z-plattan är det mest I din röst jag lyssnar på. Älskar den!

  Har starka minnen från alla dessa plattor. Minns när de släpptes, var jag köpte dem, hur hemsidan såg ut osv. ;) Tack för all musik, Charlotte. Den är uppskattad, må du tro!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..