Fiskgratäng

Idag slängde jag ihop en fiskgratäng till lunch. Anders tycker generellt bättre om kött än fisk, men gillade den här riktigt mycket. Skoj!

En fiskgratäng för 6 personer


400 gram lax
400 gram torskfile
200 gram philadelphiaost
4 dl grädde
2 msk hummerfond
2 msk hackad dill
salt och peppar
1 half ask med körsbärstomater

Nyskalade räkor

Gör laxgratängen så här : 
Ställ ugnen på 225 , skär fisken i 2×2 cm bitar.  Och lägg i en ugnssäkerform.
Vispa ihop gräddde, philadelphia och hummerfond, dill med salt och peppar i en kastrull. Låt sjuda, och lägg över fiskbitarna.
Strö över ett gäng körsbärstomater och ställ in i ugnen i cirka 20 minuter eller tills fisken är klart och gratängen fått en fin färg.

Toppa med de skalade räkorna när gratängen kommer ut.

Idag gjorde jag fullkornsspaghetti till.

Söndag idag och då kom det leverans med den ekologiska favoritvällingen

Otto

till Adrian