Härliga dagar!!

Jag älskar att vara hemma på gården i Småland, killarna oxå. Vi har kört fyrhjuling in i skogen och haft picknick, tog sedan och plockade svamp…kantareller. Adrian bar korgen om än lite vingligt så var han så glad:) Killarna har badat i poolen och de har myst med fåren. Livet på landet är sig likt och som vanligt oslagbart. För många år sedan funderade jag på att köpa “grannstugan” där jag är uppväxt och som från början tillhörde mormor & morfars gård, sedan kom en ny tid då jag funderade på att bygga i Gamla tädgården. En liten plätt som ligger nära huvudbyggnaden. Men just nu känns det inte som att vi har tid att tillbringa tillräckligt med tid här, men en dag när vi inte har Spanien kvar, när den tiden är förbi…då… kanske… drömmar… det finns ingen plats på jorden jag mår så bra som precis just här.

Adrian vill oxå sitta på fyrhjulingen och säga brum brum, han ville självklart oxå ha hjälm!!! Vi hittade en något stor men som funkade för att hans skulle känna sig nöjd…:)) Tror ni han känner sig som en stor pojke med killarna när han fick sitta med?!

Här under är de fina silverbesticken jag fick av min släkt. Carl-Philip Bernadotte CFB som har designat dem och jag tycker de är helt underbara. Så snygga!