Härliga dagar!!

Jag älskar att vara hemma på gården i Småland, killarna oxå. Vi har kört fyrhjuling in i skogen och haft picknick, tog sedan och plockade svamp…kantareller. Adrian bar korgen om än lite vingligt så var han så glad:) Killarna har badat i poolen och de har myst med fåren. Livet på landet är sig likt och som vanligt oslagbart. För många år sedan funderade jag på att köpa “grannstugan” där jag är uppväxt och som från början tillhörde mormor & morfars gård, sedan kom en ny tid då jag funderade på att bygga i Gamla tädgården. En liten plätt som ligger nära huvudbyggnaden. Men just nu känns det inte som att vi har tid att tillbringa tillräckligt med tid här, men en dag när vi inte har Spanien kvar, när den tiden är förbi…då… kanske… drömmar… det finns ingen plats på jorden jag mår så bra som precis just här.

Adrian vill oxå sitta på fyrhjulingen och säga brum brum, han ville självklart oxå ha hjälm!!! Vi hittade en något stor men som funkade för att hans skulle känna sig nöjd…:)) Tror ni han känner sig som en stor pojke med killarna när han fick sitta med?!

 

Här under är de fina silverbesticken jag fick av min släkt. Carl-Philip Bernadotte CFB som har designat dem och jag tycker de är helt underbara. Så snygga!

 

 

IMG_8315.JPG

IMG_8316.JPG

IMG_8313.JPG

IMG_8341.JPG

IMG_8336.JPG

IMG_8332.JPG

IMG_8337.JPG

IMG_8349.JPG

IMG_8353.JPG

IMG_8352.JPG

IMG_8351.JPG

IMG_8406.JPG

IMG_8380.JPG

IMG_8397.JPG

 

 

 

IMG_8498-0.JPG

IMG_8500.JPG

IMG_8415.JPG

IMG_8431.JPG

IMG_8430.JPG

IMG_8502.JPG

IMG_8503.JPG

IMG_8505.JPG

 1. Lena skriver:

  Hej Charlotte!
  Har programmet visats redan när du medverkade i Pluras kök? Annars vet du när det kommer?
  Tack för svaret på min fråga angående stuga i Småland.
  Kram Lena

  1. Det har inte visats än och vet inte alls när det kommer, tyvärr….

 2. Lill skriver:

  Hej Charlotte!
  Livet på landet är alldeles underbart! Förstår att du/ni njuter av era “olika” världar. o till Hovmantorp tar jag mig också då och då. Där ligger “Margaretas” inredningsaffär. En bit att köra för mig men väl värt det.! Vår natur i Sverige är oslagbar, var vi än är i vårt land.
  Ha det gott.
  Kram Lill

 3. pia skriver:

  Fina bilder men vart är Anders. Han saknas på bilderna.

  Äter inte du kräftor. Tyckte du verkade ha annan mat när de andra hade det på tallrikarna:)

 4. Åhh nu är man tillbaks på jobbet igen och när man ser bilderna från det älskade Småland där vi hyr varje sommar (bor i Skåne) så blir jag så nostalgisk och längtar tillbaka, de härliga långa kvällarna med cykelturer på varma skogsvägar, lingon, blåbär och kantareller bara några meter in i skogen,,,,,,,,,,,,,suck, men vad vore livet om man inte hade något att längta efter. Det kommer en ny sommar :)

 5. Pia skriver:

  Landet är bäst, där hämtar jag också energi. Man landar mentalt. Kul att ni har hittat kantareller, trodde det var för torrt för det. Lycka till med Evita i höst!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..