Gulligt!

Hur gulligt är det inte att man kan köpa skor i bebissize och sedan upp till vuxen. Jag köpte tre par nu inför sommaren …till Angelo, Alessio och Adrian, de fick ett par var- likadana Nike gympisar. Dessutom har jag och Angelo samma storlek så jag och Adrian kan nu ha ha matchande skor:))) Beställde dem på Lekmer som är helt fantastiska, de har verkligen allt. Leksaker, pooler och badkläder, gympaskor och barnvagnar!!

 

Kartonger

Nike

 1. Viola skriver:

  Visst är det sött med “mini” varianten av dessa gympadojjor :-) Jag brukar ofta ge ett par ex. Nike, Adidas, Converse i dop present, att rekommendera!

 2. Babs skriver:

  Tack snälla du för svar vet ju hur kul och spännande det är. Du visar stor respekt för oss som följer dig för man blir så glad för svar. Må gott.

 3. Babs skriver:

  Hur gick det i Cupen? Blev det guld tro? Spelar ju inte så stor roll bara ungarna trivs med vad de gör. Vet hur det är med två pojkar och fotbollsmorsa som sedan gått i arv till att bli Fotbollsfarmor. Lika kul det och lika spännande.

  1. Det kom till A- slutspel..sedan åkte de ut så de visslade om det:( Men det går över fort för dem, glädjen att spela är stor så de kommer igen. Det var 56 lag med och de slutade på delad 9 – e plats( tror jag) så det får de vara nöjda med. Deras andra cup bara;)

 4. Lena skriver:

  Hej Charlotte!
  Undrar lite över den andra skofronten dem med höga klackar? Lämnar du in dem på ett speciellt skomakarställe? Lycka till imorgon!
  Lägg gärna ut en bild till på dig och Anders (snyggaste paret!!!!)
  Kram Lena

  1. Tack vad gulligt skrivit. Jag lämnar in dem på Nybrogatan. Jag har flera Louboutin och de dukar även om de röda sulorna ;))) kan jag varmt rekommendera. Snett över Italiano…

 5. Åhh! Det finns inget sötare än små barnskor. Eller jo.. men.. gulligt är det! Jag har sparat sonens första skor och hängt dem på väggen :)

  Lycka till med Evita-repetitionerna nu.. Ser fram emot att få se och höra Er på premiären!! Kram, Åsa

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..