Go-cart och magsjuka

Igår var det dags för den obligatoriska Go karten i Orihuela och igår fick mina pojkar köra på Big Track vilket är den stora vuxen banan. De körde på
Junior bilar och var sååå lyckliga. Jag däremot tyckte det var hemskt långa minuter, insåg ganska direkt att tävlingsmänniskan i Angelo var framme och han körde läskigt fort. Nu har han kört gokart sedan han var liten och även fyrhjuling sedan han var pytteliten men just då hjälpte inte det mina nerver. Det var läskigt och jag överväger om han får göra det igen. Han kör superbra MEN tänk om han skulle tappa kontrollen….Alessio däremot körde mer försiktigt och mer “förnuftigt”. Kycklingmorsa, ja ja… Men man får inte tillbaka dem om något skulle hända.

Vi åkte vidare till La Zenia Boulevard och där small det fullkomligt. Jag blev magsjuk inne på Zarah, den där mardrömmen och sådant som Aldrig får hända….. Det hände. Jag kommer inte gå in på detaljer men det som hände de närmsta 15 min var något av de värsta/ äckligaste i mitt liv.
När pärsen var över och vi åkte hem var jag både febrig och svettig. Sov bort det under natten och idag känner jag mig fit for fight igen.
Tvi vale!!! Tror att jag har fått i mig dålig tonfisk el något i köttväg.