Vårerbjudande – upp till 50% rabatt!

Just nu är det lite special priser på mina produkter på CharlottePerrelli.com! Upp till 50% rabatt under en tidsbegränsad period.

_Varerbju_Perrelli

Varerb_Paket

The Girl 50 ml EdT + Shimmering Lotion eller BodyCream = 399:- (Spara 375:-)

Varerb_Body200

Body Cream 200ml = 149:- (Spara 150:-)

En lyxig kräm med en fantastisk fuktgivande effekt som ger silkeslen hud med en lätt dogt av jasmin, äpple och sensuell musk. Krämen är fuktgivande och ger näring åt huden samt absorberas lätt.

Varerb_Shimmering

Shimmering Lotion 200 ml = 149:– (Spara 150:-)

Shimmering Lotion absorberas snabbt in i huden och lämnar en silkeslen känsla med shine på huden. Ben, armar, dekolletage får en lyster du aldrig tidigare upplevt. Har redan blivit en storfavorit bland många skönhetsredaktörer.

En mix av mjuk jasmin, ros, äpple mysk, ädelträ, fräsch mandarin och Charlottes personliga favorit svartvinbär utgör doftnoterna i The Girl.

 1. Älskar din blogg Charlotte!

 2. Alice skriver:

  Fantastiskt bra deal! Parfym och Shimmer Lotion är på väg hem till mig nu!
  Wop-Wop! Tack för det!! Ha en fin helg!
  /alice

 3. Linda skriver:

  Håller helt med om det där att det bästa i livet är gratis… Jag är kanske inte är så duktig på att leva efter det alltid. Det är lätt att förlora fokus och prioritera fel, kanske prylar ibland får ersätta annat som egentligen är viktigare! Tycker kanske att försäljning av dina produkter rimmar lite dåligt med innehållet i ditt förra inlägg…eller är det bara ännu ett bevis på att det är svårt att komma ifrån att pengar har en avgörande betydelse både i samhället i stort och i människors liv! Önskar att det inte vore så.

 4. erika skriver:

  Fina erbjudanden!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..