Fotboll och brunch

Det är vad som stått på min agenda!
Vi åkte hem efter min konsert i Ronneby inatt så jag landade på kudden vid 5 imorse och Efter bara en och en halv timmes sömn så var det dags att kliva upp och bege sig mot fotbollsplanen..Alessio hade match idag igen. Det var i alla fall strålande väder och väldigt skönt ute.
Det var barnkalas inbokat på Laserdome för Angelos kompisar som fyllde år och Alessio skulle följa m en kompis hem och leka. Fullspäckad dag m aktiviteter. Jag, Anders o Adrian var bjudna på Brunch hemma hos Micael. Otroligt gott och vällagat och så himla trevligt. Jag åt tills jag nästan sprack, fniss… Rullade nästan hem och insåg att NU måste jag verkligen börja träna. Letade upp träningskläder och ska bara vänta till förkylningen är över och rösten är tillbaka. Idag kan jag nämligen knappt prata… Tappade rösten efter igår. Kan inte minnas när jag lät så hör illa sist….

20140330-224642.jpg

20140330-224656.jpg

20140330-224703.jpg

20140330-224708.jpg

20140330-224715.jpg

20140330-224721.jpg

20140330-232428.jpg

 1. Lena skriver:

  Ser fantastiskt ut med brunchen :)
  Det gör du också, ser fantastisk ut!

 2. Eller så får du använda dig av din egen bok… Det gjorde jag när jag skulle komma igång för ett par,tre år sedan. :-) Superbra för mig som inte kunde komma iväg till gymmet när barnen var små.
  Fast du är nog redan i bra form..! Krya på dig och njut av träningen!

 3. En sån ljuvlig brunch att bjudas på av en elegant och tjusig karl, det ser helt fantastiskt ut ! Måtte ha varit skönt efter knappt någon sömn och förkýlning att bli serverad så gott. Enormt hektiskt schema du har Charlotte, var rädd om dig !

 4. Paula skriver:

  Att du kan se så pigg och fräsch ut efter så lite sömn :-)

 5. Lotte skriver:

  Olalaaaa, vilka snygga träningskläder!! Blir ju sugen på att ut och springa bara av att se kläderna ;-) Men NÄSTA vår är jag igång igen haha!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..