ANNONS

Så minns vi Monica

/

Ikväll hade jag konsert för en sittande publik på Ronneby Brunn. Jag jobbade tillsammans med Staffan Stavert band som jag har jobbat med till o från sedan jag var 12 år…
De kommer oxå ifrån Hovmantorp och är otroligt kompetenta.
Ikväll körde vi Monica Z som sagt, så kul! Det bilen mest låtar från mitt eget hyllningsalbum men även några andra.
Under mina konserter så pratar jag ganska mycket om Monica… Ikväll blev jag så rörd. Jag pratade om filmen med Monica och tänkte på hennes stackars dotter Eva- Lena och vad hon fick gå igenom. En fantastisk film men enormt tragiskt och det kom bara över mig… Tårarna började trilla och jag kunde inte prata… Stackars lilla flicka som skämdes så över att mamma låg utslagen/ bakis framför huset och grannarna gick förbi och pekade.
Allt var inte rosenrött dr inte…
Det blev en trevlig kväll med både skratt och gråt. Inte varje dag det är så på jobbet.

20140330-031921.jpg

20140330-032026.jpg

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00