Dags att börja plugga…. igen!!

Snartdags att börja plugga texter..om en dryg månad börjar vi repetera för Evita som sätts upp på Göta Lejon här i Stockholm. När vi börjar repa ska texterna så gott som sitta så vi kan jobba med uttryck osv..

Även om jag nyligen gjorde den här rollen på Malmö Operan så glömmer jag snabbt texter och måste fräscha upp det igen…:) Med andra ord dags att börja plugga igen.

Har ni sett nya reklamen för Evita som rullar på Tv4? Vad tycker ni? Flip el Flopp?

[vimeoplay id=”90354430″ size=”large”]

EVITA är historien om ikonen Eva Peron i Argentina. Hon – en ung tjej från arbetarklassen som drömmer om att bli skådespelerska, träffar överste Peron och blir snart rikets första dam. Peron är beroende av sin unga populära hustru för att vinna makt och Eva av sin man för bli accepterad av aristokratin och militären. Eva blir folkets Evita och hennes karriär blir möjlig endast genom presidenten. Vid Perons installation håller Evita ett av sina berömda tal som i musikalen blir ”Don´t cry for me Argentina”. Evita engagerar sej politiskt och vinner inte bara folkets hjärtan utan också internationell berömmelse. Hon blir en av världens mest framstående kvinnor omgiven av kändisar och glamour. Hon dör vid 33 års ålder men myten om henne och hennes politiska ideal lever kvar än idag.

Föreställningen ska bli en spektakulär resa i Argentinas och tangons värld med myller av hyllande folkmassor och moderiktig aristokrati. Tangon är för alltid förknippad med Argentina.  ”Det är en livsstil – en livslång passion.”

 

 1. Den är ju helt underbar vilken röst du har rollen passar dig perfekt har biljetter till den 4 Oktober vad jag längtar redan nu ska bli jättekul att se den :)

 2. Vad kul att få göra Evita igen och på hemmaplan så att du slipper pendla.
  Lycka till med pluggandet!

 3. Hej Charlotte !
  Såg Evita i Malmö du var fantastisk vilken sångröst, hoppas att någon TV kanal spelar in föreställningen för de som inte har möjlighet att se den på teatern. Tack än en gång :)
  Kram

 4. Älskade Evita i Malmö,mmmmmmmm. SÅ bra. Har sett reklamen för Evita i TV och tycker den är jättebra ! Kanon helt enkelt, man blir sugen på att se den igen :) Du var makalöst duktig i den rollen, passade dig perfekt. Fler musicaler kanske ? Önskar en fin helg !

 5. Längtar till 13 oktober då jag har biljetter till Evita!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..