Slipat gjort

Tycker det här är så brilliant gjort, riktigt roligt. Att unna härma, prata en massa olika språk fast i sjäva verket inte säga ett smack. Det kräver en viss “lyssning”.

 

  1. Snyggo snyggo snyggo Charlotte kram på dig

  2. Det var nästan det jag misstänkte, att du faktiskt hade helt platt mage. Även om du inte kanske har det nu så har du haft. Det är ju nämligen så att t.ex. Paris Hilton eller Taylor Swift eller Selena Gomez eller någon annan som man upplever väldigt smal har inte helt platt mage (alltså 100% platt). Det handlar inte heller om att dom kanske nån gång är uppblåsta eller nåt utan har dom ett plagg som är tillräckligt tajt så ser man oftast att deras magar inte alls är helt platta.

  3. Det var det lustigaste jag sett och hört! Väldigt bra!

  4. Jag undrar Charlotte om du har helt platt mage, alltså typ att du från sidan i normalt tillstånd (inte drar in den) har 100% platt mage. Eller om du har haft det nån gång. Det skulle vara intressant att veta därför att det finns väldigt många smala personer som inte har det fastän man tror det.

    1. Nu efter Adrian så har jag inte kommit igång med träningen till 100 %, därför är jag inte det. När jag är i form och tränad så brukar min mage vara platt, men jag får jobba för det.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..