Slipat gjort

Tycker det här är så brilliant gjort, riktigt roligt. Att unna härma, prata en massa olika språk fast i sjäva verket inte säga ett smack. Det kräver en viss “lyssning”.

 

 1. Så kul, speciellt då tjejen är från min födelsestad, lilla Jakobstad (20 000 inv.) i Österbotten. Tack vare detta flyttar hon nu till Los Angeles för att pröva sina vingar och är dessutom inbjuden till Ellen DeGeneres show :)
  Ha det gott och tack för en fin blogg !

 2. Sååå otroligt roligt! Detta behövde jag här i sjuksägen. Dock får jag himla ont i bröstet när jag tokskrattar. Men vad är väl en bal på slottet…

 3. Jättekul grej, vilken talang hon har, att fånga alla dialekter på det viset, hon måste vara musikalisk. Kul när det finns geni på olika områden och henne kommer det nog att gå bra för. Kram

 4. Det är starkt jobbat av en 19-åring att bara på tre veckor fixa över 16 miljoner visningar på sina filmer på Youtube. Hon skall även vara med i Ellen show som visas 7. April. Hon är väldigt musikalisk och dessutom väldigt humoristisk. Hon har gjort en förklaringsfilm för dem som inte förstår. Slutet i filmen är rätt kul. http://youtu.be/vhccAx-2KJ8?t=2m16s

 5. Va bra hon är haha…. Såg i tidigare kommentarer att detta tar henne nu till USA, häftigt… Önskar henne lycka till :)

 6. Jag undrar Charlotte om du har helt platt mage, alltså typ att du från sidan i normalt tillstånd (inte drar in den) har 100% platt mage. Eller om du har haft det nån gång. Det skulle vara intressant att veta därför att det finns väldigt många smala personer som inte har det fastän man tror det.

  1. Nu efter Adrian så har jag inte kommit igång med träningen till 100 %, därför är jag inte det. När jag är i form och tränad så brukar min mage vara platt, men jag får jobba för det.

 7. Det var nästan det jag misstänkte, att du faktiskt hade helt platt mage. Även om du inte kanske har det nu så har du haft. Det är ju nämligen så att t.ex. Paris Hilton eller Taylor Swift eller Selena Gomez eller någon annan som man upplever väldigt smal har inte helt platt mage (alltså 100% platt). Det handlar inte heller om att dom kanske nån gång är uppblåsta eller nåt utan har dom ett plagg som är tillräckligt tajt så ser man oftast att deras magar inte alls är helt platta.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..