ANNONS

Hur pimpar du din müsli!?

/

Som ni kanske sett så gör Finax just nu reklam på min blogg och jag har lovat att visa hur jag pimpar min musli. Jag äter faktiskt löjligt mycket av just sådant här och har nu än så länge bara smakat den här sorten ur Finax sortiment men den här är riktigt god. Det finns en med nötter som jag ser fram emot att testa. Vi äter vaniljyoghurt och grekisk yoghurt varje morgon och letar ständigt efter nya musli smaker… vi gillar nämligen inte när den “förstörs” av russin…

Färska bär är en hit, jordgubbar, björnbär, blåbär och hallon. Gryyymt gott!!!

_0N8A5455

_0N8A5449

_0N8A5459

Finax har just nu en tävling som heter Pimpa müslin, för att uppmärksamma Finax naturella müsli utan tillsatt socker!
Om du vill delta i tävlingen så:

1) Ta en bild på din egenpimpade müsli

2) Ladda upp den på Instagram och tagga den #minegenmusli så är du med och tävlar om en splitterny Nespresso kaffemaskin.

Läs med om tävlingen och få inspiration till din frukosttallrik på minegenmusli.se

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00