Hur pimpar du din müsli!?

Som ni kanske sett så gör Finax just nu reklam på min blogg och jag har lovat att visa hur jag pimpar min musli. Jag äter faktiskt löjligt mycket av just sådant här och har nu än så länge bara smakat den här sorten ur Finax sortiment men den här är riktigt god. Det finns en med nötter som jag ser fram emot att testa. Vi äter vaniljyoghurt och grekisk yoghurt varje morgon och letar ständigt efter nya musli smaker… vi gillar nämligen inte när den “förstörs” av russin…

Färska bär är en hit, jordgubbar, björnbär, blåbär och hallon. Gryyymt gott!!!

_0N8A5455

_0N8A5449

_0N8A5459

Finax har just nu en tävling som heter Pimpa müslin, för att uppmärksamma Finax naturella müsli utan tillsatt socker!
Om du vill delta i tävlingen så:

1) Ta en bild på din egenpimpade müsli

2) Ladda upp den på Instagram och tagga den #minegenmusli så är du med och tävlar om en splitterny Nespresso kaffemaskin.

Läs med om tävlingen och få inspiration till din frukosttallrik på minegenmusli.se

  1. Cina skriver:

    Müsli är supergott! Jag har ett recept man kan göra själv, det blir en hel långpanna. Superenkelt o gott!

  2. Jonas skriver:

    Jag gillar russin i men inte all havregryn i, gillar på nötter och kokosflingor

  3. Äter just nu “din” goda musli från din bok “Kickstart”. Där är ju en hel del russin i den dock…

  4. Ser gott ut!
    Är bären redan sköljda tro?
    Jag sköljer själv då jag inte sett att det står “färdiga att äta” någonstans.
    Undrar då bären i din tallriken ser “torra” ut…

    1. Gillar inte blöta bär, så jag brukar lägga dem på papper och dutta av dem.

  5. Elin skriver:

    Va skönt att höra att det är inte bara jag som inte tycker om russin i Müsli och det är så många sorter med det i:( härlig blogg du har förövrigt!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..