En ny dag

Nu bor vi tillfälligt söder om stan i ungefär en månad till och då märker man vilka hemska köer det är… Gode frid!!! Blir alldeles matt.
Det blir till att stiga upp något tidigare på mornarna…

Mina killar fick idag varsitt fint paket av Kappahl som lanserar en ny serie för killar. Hampton Republic 27 for kids. Tror ni de blev glada?! De tycker det är så roligt med kläder och blev överlyckliga!! Stort tack!! De passade som en smäck så imorgon går de fina till skolan:))

Ikväll grillade vi för första gången i år, mysigt och det riktigt smakade vår;))) mumsigt! Det blev spett med korv och köttbullar till barnen, lax till mig och till gammelfarmor och Anders Entrecote och oxfile´. Sedan Mango chilisås och hemgjorda klyftpotatisar. En sallad med lite fetaost och lite grillad hallomi….Det är så skönt så fort solen kommer fram och man blir så lycklig av ljuset. Jag påverkas så enormt mycket av det, allt blir så enormt mycket lättare på något vis.

Har varit en sväng i huset efter att jag lämnade barnen på skolan och de har slipat golven i rummen till alla barnen och det blir sååå fint. Nu ska vi hitta rätt nyans när vi sedan vitlaserar golven.
Kul!! Denna vecka tapetseras barnens rum och det är grundmålat i mer el mindre hela huset. Vissa delar är helt klara!! Det är badrummen och köket som såklart tar tid… Men om en månad ungefär så ska det stå klart!!!

20140311-221120.jpg

20140311-221127.jpg

20140311-221153.jpg

20140311-221159.jpg

20140311-221204.jpg

20140311-221209.jpg

20140311-221217.jpg

20140311-221224.jpg

20140312-063856.jpg

20140312-063917.jpg

  1. Eva skriver:

    Fina kläder, önskar bara att KappAhl kunde skänka några paket till familjer som kanske behöver gratis kläder bättre än din… (och, ja jag har råd att köpa de kläder mina barn behöver så jag behöver inget paket)Hur funkar det för er bloggare, tar du upp kläder och andra gratisvaror som inkomst av tjänst? för något annat kan det ju inte vara – dom ger dig kläder, du bloggar och gör reklam för dom. Det är ju inte så att någon bloggläsare sett dina barn och sen frågar vart du köpt kläderna utan dessa läggs ut som ren reklam (i mina ögon). Menar inget illa, gillar att följa din blogg (även om foton av företagsnamn, klädmärken och annat är lite överdrivna). Funderar bara över detta ibland då jag vet att det var ngn diskussion om detta för ett par år sedan (bloggare som fick gratisvaraor som hamnade i bloggen) Ska bli spännande att se hur huset blir, önskar dig och din familj allt gott.

  2. Pia skriver:

    Såå fina trägolv. Försök att behåll så mycket som möjligt av det gamla i huset. Lycka till!

  3. Härligt med nya, fina kläder…
    Spännande att se vad som sker i huset =)

  4. Jaa köer är vidrigt och inget kan man göra åt det heller ;) Man får tänka på något kul under tiden…..suck. Ser väldigt gott ut med laxen mm, mummmms. Det är SÅ roligt att se och höra om renovering, sådana underbara stora gamla rum som moderniseras så varsamt, det kommer att bli helt sagolikt att bo där. En fantastisk uppväxt för barnen att få. Här tågar också våren fram och när man känner att solen värmer och man kan skala av lite kläder så vaknar själen till liv igen. Kanonis :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..