Frost och Lets Dance

Idag bestämde vi oss för att åka in till Växjö och se Frost. Barnen var taggade och den var superfin, verkligen!!
Hade dock sovande Adrian med i sin stol OCH fick betala fullt pris för honom?! Är inte det märkligt? Betala för en sovande bebis som inte tar upp en stol? Gruff! Skäms SF!!!! Mycket dåligt!
Åker du tåg så är det gratis för barn Trots att de tar upp en plats… Flyga kostar 5 % av en vuxens biljett…. Men inte hos SF. Vi pratar om ett spädbarn??? Vem har tänkt till???

Nåväl, hemma blev det mysmiddag med familjen. Mamma, pappa syrran och alla 5 pojkarna. Mina tre och syrrans två…de är som ler och långhalm hela ligan….;))) underbart att se dem spela fotboll, spela spel, klappa fåren eller köra motorcyklar!
De har gjort mycket tillsammans genom åren och det är en fröjd att de har varandra. Syskon/ kusiner måste vara det finaste man kan ha. Tänk att vi fått 5 pojkar….?! En egen hockeyfemma!!! Ha ha!!!

Sedan var det Dags för Lets Dance!!!!
Som vi har väääntat och läääängtat!
Benjamin äääääger, vår kusse är BÄST….säger barnen och jag sitter med en klump i halsen, av lycka/ stolthet över denna fantastiska kille dom är en sådan superstar. Hans dans är såååå självklar och hans utstrålning är en fröjd för ögat!!!
Tävlingen är avgjord innan den börjat. Schack Matt, öppet mål….. Benjamin, se till att ha kul nu, för det här är din tid och Sverige har fått en ny älskling att tycka om❤️