Roadtrip

Sportlov!! Vi inledde det med att gå på hockey på Hovet… Djurgården – Södertälje… Djurgården vann!!! Killarna var glada;)) Mysig att göra saker tillsammans som barnen gillar… Jag tycker i o för sig oxå att det är underhållande..

Vi har mest packat de senaste dagarna eftersom vi lämnade vårt hus idag. Nu kom flyttfirman och tog vid, nu ska det packas, flyttas och städas och det är allt lite vemodigt. Angelo var 8 mån när vi flyttade hit… Alessio är född här och även Adrian. Det har runnit lite vatten under broarna sedan jag köpte huset 04… Jag älskar det och har trivts kopiöst. Nu är det dags för ett nytt kapitel i mitt liv och vi hyr därför ut huset. På måndag flyttar våra hyresgäster in.

Jag kände att killarna behövde få känna att de har sportlov och även om de ser fram emot att flytta in i nya huset så tycker de oxå det är lite ledsamt, de har ju bott där hela sina liv, på något sätt deras trygghet. Vi behövde komma bort lite och de fick välja mellan Spanien och Småland… Valet blev nu enkelt. De ville åka till mormor & morfar i Småland.

Roadtrip med grabbarna grus alltså… Imorgon väntar fyrhjulingarna på att ut och köras… Sedan Lekland i Tingsryd och mysa med fåren…

Livet på landet är fantastiskt!!! Flera dagar i lugn och ro… Nu ska vi bara njuta❤️