Linus Svenning – Bröder

På lördag tävlar Linus Svenning i 2:a chansen… Min röst går till honom. Jag tycker han har en personlig stark röst som berör och dessutom en historia värd att lyssna på. Kärlek och kraft till dig Linus❤️

 

Bröder finns på iTunes & Spotify

 1. Min dotters favorit. Hon tycker att han är så snygg också :-) (snart 6 år…)

  Må gott!
  Caroline

 2. Lea skriver:

  Tyckte inte låten var så bra faktiskt även fast Fredrik Kempe står bakom låten och att det såklart är rörande att han sjunger om sin döde bror.

 3. Men om inte Sanna Nielsen powerballad “Undo” vinner allt, så ger jag upp hoppet om hur Sverige röstar, den är helt klart superbäst, bästa låten på flera år!!

 4. Han är en jätte snäll kille och visst är det fint när det finns en historia bakom låten.. men låten var nog den tråkiagste låt genom tiderna i min smak.. den gick bara om och om och om igen, väldigt tjatig!
  Tycker t.om det var konstigt att han gick till andra chansen.
  Och även om Fredrik Kempe ligger bakom låten, och Linus har ett varmt hjärta och en historia, så är det ju ändå låten man ska rösta på i denna tävling! :)

 5. Den killen har inte bara en stark röst, han har också ett vart hjärta. I somras besökte han lilla cancersjuka Meja, utanför Södertälje, vars idol han är. Sjöng för henne och hennes vänner i trädgården. Finns gott om bilder och filmer på detta på mamma Ina Finnströms blogg på finest.se min röst har han absolut

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..