Hejdå!!

Nu börjar jag packa ner mina älskade juveler och om om månad får de ett nytt hem….

20140212-125659.jpg

Delar av mitt skoförråd i dressingroomet….

 1. Hej Charlotte! Tack för allt du delar med dig av på bloggen. Du inspirerar verkligen! En annan smålandstös som också inspirerar och som jag vill tipsa dig om är Jannice Wistrand och hennes blogg, Simplicity. Jannice är feng Shui konsult och en mycket duktig inredare som vet vikten av att ha det fint omkring sig för att må bra. Er inredningsstil lutar lite åt samma håll och kanske kan du/ni få några idéer ifrån henne. Själv har jag fått massor av bra tips till vårt nybyggda hus som vi ska flytta in i till våren. Stor kram till dig!

 2. OMG……! :-)
  Måste säga – så avis på ert nya hem! Galet va stort och fint! Så många rum! Wow! Grattis!
  Kan du inte uppdatera lite om träningen…? Om du hinner. Har du gått ner allt nu? Hur ofta tränar du och vad? Kämpar på själv och har din första bok….. Tvivlar fortfarande på att magen verkligen kan försvinna…..
  Kram!

 3. Också avis :) älskar skor. Kul med bilder på bygget. Hur går det med Årehuset? Börjar det bli klart?

 4. Skojar du?? Där står en förmögenhet. Tack för vi får följa er i det nya boendet inga dåliga grejer.
  Så stort och fint värdigt en stor artist med familj.

 5. Åwaow…. Skulle gärna sätta mig där och drömma! Gud så kul att ha ett sånt rum :) ett kort på scenkläder med snälla :) lycka till med flytten,så kul att du visade kort idag!

 6. Oj oj oj. Själv äger jag bara fem par skor och det är tillräckligt. Kan inte ens gå i högklackat.

  Kram

 7. Shit… Trodde att du skulle lägga ner bloggen när du skrev hejdå…
  Blev livrädd där…
  Du har nog fått den frågan rätt ofta…
  Hur många par skor har du?

 8. Jaa, herregud va skor, inte avis säkert, beslutångest vad välja, vilken tid allt måste ta med kläd o sko val !!

  Lycka Till !
  hälsar Millan

 9. OMG!!! I`M IN HEAVEN!!! Sko nörd som jag är rinner snålvattnet:)! Lycka till i Ert nya hus.
  Vilken är din favoritdesigner när det kommer till skor, Charlotte??
  Ha en fortsatt skön och underbar vecka:)

 10. Tack för att du delade med dig? Har dina fötter blivit större efter graviditeten? Jag har fått gå upp en halv storlek.

 11. Tror det är varje kvinnas dröm att ha en så vacker samling med skor<3 Love them:-) Lycka till med ert nya gemensamma hem. Kramisar

 12. Tror det är varje kvinnas dröm att ha en så vacker samling med skor<3 Love them and wish they where mine:-) Lycka till med ert nya gemensamma hem. Kramisar

 13. Håller helt med Anki, skonörd jag med! Vad kul att se. Har funderat på snedställda hyllor, men plana är kanske enklare. Fortfarande avis på dina turkosa Louboutin. Jag fick aldrig tag i dem o de är underbara. En månad utan skorna.. trist. Men så kul att packa upp dem sen igen. Laila

 14. Oj så fin ordning du har det nu med dina juveler. Jag älskar ordning njuter av att få se din vackra skosamling kul att du visar oss läsare. Hoppas vi får se deras nya hem sedan. Varmt lycka till med ert nya hem. Så lik lille Adrian är sin pappa. De andra tre barnen är så söta å ser så väluppfostrade o rara ut även Anders dotter Izabella så rar. Ta vara på livet som en fin familj kämpa så att ni har det livet ut å ger barnen den trygghet som ni visar att ni har nu. Ser fram emot att få se ert nya hem växa fram njuter bara att få se på bild å även ert hus i Åre. Ni har så god smak.
  Varma hälsningar från tanten i Luleå 72 år som läser din blogg varje dag.

 15. Jag blir inte avundsjuk. Jag tycker det ser stört ut, om du ursäktar. Nog för att du säkert behöver massa scenkläder och skor i ditt jobb. Men inte flera hundra par skor. Du verkar faktiskt vara en shopaholic och det är den här bilden ett bevis på. Osunt beteende kan man ha även om man har råd och inte behöver ta sms-lån.

 16. Fin ordning, men ärligt skulle jag aldrig vilja ha sa manga par skor – inte nagot jag drömmer om, finns sa mycket andra underbara saker i livet som inte rör sig runt materiella ting :) Kram !

 17. JAG skulle älska att ha så många skor!!!
  Så roligt att se, hoppas vi får se många fler bilder nu under flytten. All lycka!

 18. Tack för din fina blogg och allt du delar med dig! Härligt att du är så icke “småländsk” ;)du är så mycket på ett härligt sätt! Mycket skor, mycket hår, mycket kläder, mycket smink, mycket hus -Stora hus

 19. Du har LITE fler par skor än vad jag har. ;) Härligt att se! Jag är också en stor skofantast, och jag har kartongvis med skor som fortfarande är inte är uppackade från vår flytt, men så fort skogarderoben med hyllorna är klar så skall de upp – precis som dina. Lycka till med den nya garderoben.

 20. Hejsan

  Nehej, det är inte alla kvinnors dröm ha massa skor =) Förstår dock att Charlotte i sitt yrke förmodligen har och behöver fler skor än vi andra dödliga =) Jag tackar också för att Du Charlotte bjuder på din värld. Du är en skön idol, vänlig och med fötterna på jorden likaväl som du är en proffsig artist.

 21. louise, hur kan det vara osunt, om man har råd? Du gör väl vad du vill med dina pengar? Om man arbetar och tjänar pengar, så kan man ju köpa vad man vill, eller hur?

 22. Helt underbart! Visade det för min man och sa där ligger man i lä……plötsligt har jag inte sååå många skor som han tror!

 23. Fast om man tänker hur många år Charlotte har varit i branschen och att hon använder skorna till uppträdande så hinner det nog både bli många och dessutom vara välbevarade. Kvalitetsskor dessutom.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..