Hejdå!!

Nu börjar jag packa ner mina älskade juveler och om om månad får de ett nytt hem….

20140212-125659.jpg

Delar av mitt skoförråd i dressingroomet….

 1. Fast om man tänker hur många år Charlotte har varit i branschen och att hon använder skorna till uppträdande så hinner det nog både bli många och dessutom vara välbevarade. Kvalitetsskor dessutom.

 2. Helt underbart! Visade det för min man och sa där ligger man i lä……plötsligt har jag inte sååå många skor som han tror!

 3. Py skriver:

  louise, hur kan det vara osunt, om man har råd? Du gör väl vad du vill med dina pengar? Om man arbetar och tjänar pengar, så kan man ju köpa vad man vill, eller hur?

 4. Hejsan

  Nehej, det är inte alla kvinnors dröm ha massa skor =) Förstår dock att Charlotte i sitt yrke förmodligen har och behöver fler skor än vi andra dödliga =) Jag tackar också för att Du Charlotte bjuder på din värld. Du är en skön idol, vänlig och med fötterna på jorden likaväl som du är en proffsig artist.

 5. MiUSA skriver:

  Du har LITE fler par skor än vad jag har. ;) Härligt att se! Jag är också en stor skofantast, och jag har kartongvis med skor som fortfarande är inte är uppackade från vår flytt, men så fort skogarderoben med hyllorna är klar så skall de upp – precis som dina. Lycka till med den nya garderoben.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..