En ny dag

Så här har min dag sett ut… Jag och Anders är på “bygget” varje dag. Så otroligt kul… Vi provmålar olika kulörer till väggarna som kommer bli ljusa och fräscha. Målarna har snyggat till och fräschat upp garaget och hela källarplanet. Snart börjas det byggas gym i en av delarna och sedan ska lekrummet fixas till. Ett kapprum ska snickras upp, förvaringsrum, snickeriverkstad, tvättstuga, vinkällare och mat/ kyl och sval rum….
Det är några rum… Bara på nedersta planet.
Kommer bli väldigt bra, vi känner oss nöjda med hur ritningarna ser ut.
Badrum/ kök är beställda och det är det som blir de stora förändringarna och det var det som redan sedan tidigare var renoverat fast då på 80 talet.
Alla andra rum behålls i sin helhet, men ytskikt måste fixas då träet på paneler tex är i dåligt skick. Golv måste slipas och väggar målas. Elen måste dras om och barnen har själva fått välja tapeter…. Det känns viktigt så de får vara delaktiga.

Här var det ett 80 tals badrum tidigare… Nu är det upprivet och kommer bli ett nytt snyggt fräscht badrum.


Såg ett snyggt skåp på en resebyrå idag… Älskar det och framför allt färgen. Undrar vart man kan hitta ett sådant?!


Fick fina naglar idag på NHNails… Ville ha en stor kontrast till det jag gjorde sist så nu blev de nudefärgade!! Älskar färgen;))


Sprang förbi en cool lampa på NK… Vad tycker ni???! Flipp el Flopp??


Vårt fantastiska “kassettak” som självklart ska behållas i matsalen… Elen dras just nu in i väggarna…;))


Vi lyfter taket i köket och plockar fram de gamla bärande takbjälkarna..


Här ser ni en del av vindsplanet som ska byggas om till dressingroom…. Nu är det nymålat, i vitt än så länge… Det var slitna vinröda tapeter innan. Nu ska det upp stänger/ skohyllor… Mm..