Ny välling!

Jag har en riktig finsmakare hemma och eftersom jag köper så mycket ekologiskt jag bara kan till oss lite större så försöker jag självklart hitta det även till lilleman. Nu har jag hittat Otto, en färsk ekologisk välling.  Den är drickfärdig vilket jag föredrar och du får den levererad med kylbilar hem till dörren. Kan det bli bättre?!

Vill du läsa mer får du kika in på Otto:s hemsida.

20140205-130910.jpg

20140205-130915.jpg

 

 

 1. Wow vad smart. Jisses såå söt o pappas ögon. Har själv tre barn men när ser en sån liten karamell..varför inte fyra :) Kram o heja “Otto”

 2. Hej Charlotte, får jag bara på ett vänligt och ödmjukt vis fråga hur vi kan se att inläget/produkterna är sponsrade. Du har nämnt det tidigare och jag hittar fortfarande enbart Kicks och Ipren som sponsrade inlägg. Det går ju inte att jämföra i trovärdighet om du rekommenderar en produkt från hjärtat eller om det är gratisprodukter, alternativt kraftigt rabatterade. Tack för din ärlighet och återigen – vilken otroligt bra smak du och Anders har avseende materialval till badrum samt annat!

  1. Hej hej!!
   Ibland ligger det sponsrade inlägg som reklam ovanför/ emellan mina inlägg. Det är sådant jag inte styr över utan sådant som Damernas Värld lägger in. De få inläggen som sponsrar mig ligger under sponrade och är markerade med grått i ovankant och det går inte att missa. Men som sagt det är inte många av den varan. Jag väljer hellre at göra “reklam” för sådant jag gillar och tror på…som i detta fallet en grymt bra ekologisk välling som Adrian gillar och som för mig i allafall känns ny på marknaden. Sådant tycker jag är kul att rekommendera till andra mammor:))

 3. Han ör ju för söt!!! I ett tidigare inlägg visade du en bild då Adrian har en blå mössa med svarta ränder och jag undrar vart du köppt den? Kram till dig!!!

 4. Vi kör oxo Otto till vår Saga som är 8 månader, toppen med hemleverans och färsk ekologisk välling känns bra mycket bättre än pulver!

 5. Saken är väl den att ganska många bloggare tydligen sponsras och har “tjatat”
  om den här vällingen ett tag nu..
  Vad jag undrar är hur den kan vara så nyttig, när den uppenbarligen håller så länge? Det känns inte helt fräscht tycker jag.
  Men såklart är det ju jättebra att hitta något man gillar och föra det vidare.

 6. Men hallå och ursäkta mig, ser just att den inte alls håller så länge?! Hm har fått för mig att det är hela grejen med den här vällingen att den ska hålla länge…
  Men attan så fel jag hade :) Förlåt förlåt!

 7. Längtar och väntar tills de börjar sälja Otto i Norrland också. Tyvärr har de sagt “snart” i ett års tid. Kul att du hittat den till Adrian, tror den är super!

 8. Hejsan.

  vilken goding han är. Såg till min stora glädje att du ska vara med på en konsert i Askersund den 5 APril. Min dotter Alexandra som avgudar dig och pratar mycket om dig (Hon har ADHD/Autism)fyller 13 år den 10 April. Tänkte överraska henne med att vi går och lyssnar på dig. Hoppas det finns chans att få prata en stund med dig efteråt för det skulle vara så stort för henne. Hon blev ju så glad för parfymen och att du och jag pratat om henne på Cinderellas smygpremiär.
  Många kramar Eva från Askersund.

 9. Hej!
  Jag provade Ottovälling för första gången idag! Min dotter har inte velat dricka annan välling innan men “Otto” slank ner! :)

 10. Det står ju med grå text(DRICKFÄRDIG, EKOLOGISK, OTTO, VÄLLING) under rubriken.. Har sett att det gör det under andra inlägg du gjort där du berättar om något märke/evenemang. Så undrar om det är sponsrat inlägg? Många bloggar som skriver om OTTO-vällingen och att de har finsmakare till barn som bara dricker OTTO! :) Men jättebra att den finns så även kändisbarnen kan dricka välling ;) hehe..

  Tycker du är hur grym och cool som helst!!

 11. Vad är skillnaden med Semper’s?
  Synd OTTO måste enbart stå i kylen..?
  När man är tex på finlandskryssing, eller resor
  så vill man väl ej kånka med sig kylväskan utan
  Semper slinker lätt ned i väskan.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..