EVITA

Då var det dags att inta rollen som Eva Peron igen.  Det har gått lite mer än ett år sedan sist och i sept, nu till hösten är det Premiär av nya Evita på Göta Lejon i Sthlm. Det var verkligen svårt att få tag på biljetter till uppsättningen på Malmö Operan och det var hör och häpna 103 % beläggning. Extrastolar insatta, i  ljudbåset satt det folk…sååå roligt, men svårt att få till biljetter. Min familj var där på premiären och jag hade ett fåtal kompisar där men annars tvärstopp:) Nu hoppas jag att fler ska kunna ha chansen att se den och att det blir en fin föreställning. Det ska bli sååå roligt!!

 

Aftonbladet idag.

 

20140116-141145.jpg

20140116-141158.jpg

20140116-141219.jpg

20140116-141228.jpg

20140116-141705.jpg

20140116-141712.jpg

20140116-141718.jpg

 1. Jag var o såg den i Malmö. Alldeles fantastisk föreställning o Du gjorde Din roll otroligt bra.
  Måste nog skaffa biljetter till Stockholm eftersom min man inte fick se den på grund av att det bara fanns en biljett kvar när jag beställde. men jag kände bara att detta måste jag se så jag köpte den. Hela historien har fänsklat mig mycket o sen Du i huvudrollen var bara ett måste.
  Lycka till!!!

 2. Blir det några problem nu med att du har färgat håret? eller ska ni köra med peruk?

 3. Åhhhhh du MENAR inte detta ! Jag kan inte åka så långt men såg den ju i Malmö och hade bokat lååångt i förväg. Det var något av det bästa jag sett i musicalväg, och din prestation var fantastisk ! Jag var så upprymd när jag kom hem på kvällen att jag tror jag skrev ett inlägg och tackade dig för en fantastisk upplevelse. Hela jag var uppfylld av det underbara musikäventyret. Jag kan verkligen ! mycket varmt rekommendera alla att rusa iväg och köpa biljetter. Ni kommer inte att ångra er !

 4. Jag kommer att vara på plats på Göta Lejon – mysigt! Sååååååå vacker klänning!

 5. Åh vad fin Du är..bedårande!
  Måste beställa biljetter, ska bli så trevligt o få se Dig !
  Kommer Du ihåg all sång ;-) ? <3

 6. Åh vad jag skulle vilja se den när släpps biljetterna den rollen passar dig perfekt du är jättevacker som Evita.

 7. Åhh Charlotte, vad är känslan för nästa album?? Hur tänker du? Kan du inte dela med dig av det? Du sa att du håller på med ett album i intervjun på aftonbladet. Gud vad jag längtar till nästa skiva!

  Jag måste se Evita denna gång!!

  Kram

 8. Åh, vad kul!! Ska definitivt försöka ta mig upp. Lyckades aldrig få tag i biljetter till datum som passade mig i Malmö. :(

  Såg intervjun på Aftonbladet. Blir så klart också väldigt nyfiken på vad det är för album du pysslar med. Hoppas det är ett riktigt popalbum igen eller kanske något överraskande. Spännande hur som helst!

 9. JAA! Åhh vad jag har velat detta :) Kommer HELT klart upp till Sthlm för att se Er :) Kramar från Småland

 10. Biljetterna släpps den 24/1 men om man prenumererar på Ticnets nyhetsbrev så kan man from idag boka biljetter.
  Förstå min glädje när maken kommer hem och berättar att vi ska gå och se Evita i oktober!! Det ser jag såå fram emot :-)

 11. ok! haha förlåt jag var ganska otydlig ser jag =)
  Jag såg den skitsnygga affischen på dig med blå bakgrund gällande Evita på Göta Lejon! var det den bilden ni tog här, och vem är den fotografen? =)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..