Konsert i Hovmantorp kyrka!

Hemma!!!!  Vilken lycka! För första gången i mitt liv… så har jag haft en hel konsert i Hovmantorps kyrka. Såå roligt! Stort tack alla ni som kom och förgyllde min kväll, allt från gamla kompisar till kompisars föräldrar, vänner och bekanta. Det blev så klart en annorlunda konsert och mitt mellansnack handlade mer om kyrkan och om min uppväxt än vad den normalt gör. Fick bita mig i läppen för att inte börja gråta några gånger. Här är jag döpt, konfirmerad och jag älskar verkligen den här kyrkan. Den är enormt vacker och har fantastisk akustik! Min farfar förgyllde predikstolen med guld, han var konstnär, Sture Nilsson…min pappa var med under den tiden och minns det mycket väl.

Igår blandade jag som vanligt mina låtar och material, det är allt från Holy Night till Feliz Navidad och nyskrivna svenska texter. Jag älskar min egna julkonserter!!!

Anders, min käre ville hemskt gärna vara med på den här konserten eftersom den var på hemmaplan men hade det trassligt med jobb och möjligheten att ta sig ner i tid. Dessutom hade han möte imorse på Arland kl 9:00 och logistiken var inte helt enkel. Det slutade med att han hoppade in i bilden och körde hela vägen ner 50 mil från Stockholm…så mitt under konserten så kliver han in i kyrkan..jag blev så glad och konstigt nog Nervös? Märkligt va? Men detta var ett speciellt ögonblick för mig och jag kommer alltid att minnas det!  Otroligt ambitiöst gjort och såå omtänksamt. Tack finaste du! Han lämnade bilen och flög upp till Stockholm 6:00 imorse…det är kärlek att göra en sådan sak!!

Carina och Micke, tack för att ni är så grymma musiker som båda två är lyhörda och flexibla och gör att den rätta stämningen infinner sig! Idag drar vi vidare, nu mot Helsingborg!

Älska min lite längre vinterjacka från moutainworks!!

Så sant så sant:))) Från Drömhuset:)

Fick litem fina smycken från Cooee när jag sjöng i Ljungbykyrka!!

Mysiga katter hemma hos mamma och pappa….

Hittade en söt bild på Angelo som liten…man kan se likheter hos Adrian…:))