Dagens signering

Idag har jag gjort min enda Stockholm signering för nya julskivan “Min barndomsjul”. Det var på City Gross och det var enormt trevligt;)) fick världens finast korg med mig istället för blommor, gryyyymt! Havskräftor, hummer och entrecote… Så underbart! Stort tack Johan och City Gross!!

20131130-172945

20131130-172952

 

20131130-173002

20131130-173010

20131130-173029

20131130-173051

20131130-173117

 

 1. Hejsan! Det var roligt att se dig idag! Var ett tag sen. Du har en fantastisk röst Charlotte! :) Tyckte att skivan var jätte bra också, lyssnade på den direkt när jag kom hem. Ha det så bra! Kram :)

 2. Såg dig på tv4 nu på morgonen!
  Herregud du sjöng så man fick gåshud :)
  Så duktig och otroligt snygg <3

  Kram från jeanette

 3. Hej Charlotte ! Sitter och tittar på nyhetsmorgon…och lyssnar på dig :)
  Meeen vilken grym klocka du har!Passar dig som handsken… Vågar man fråga vad det är för klocka? Kram Petra

 4. En fråga som inte alls har med detta inlägg att göra.Skulle det inte komma en bok om träning när man är gravid? Har en dotter som efterlyser en sådan,och fick för mig att jag läst här att du höll på med en.

 5. Hej och tack för dom vackra jullåtarna till våran söndagsfrukost!

  Och jag tycker det är gulligt att dina söner får vara med på skivan.Jag provbakade med att lysna på eran skivan,och det blev jätte bra!

 6. Tack Charlotte, för underbar sång denna första advent. Stämningsfullt o fint.
  Du är fantastisk på alla sätt o vis – önskar dig allt gott.

 7. Hej Charlotte! Jag såg dig på nyhetsmorgon imorse.Den intervjun och ditt framträdande var väldigt bra,dessutom var det roligt att se dig igen.Ha det så bra.Kram från Marianne.

 8. Hej Charlotte,

  Jag fattar inte att du har en sådan extrem energi och orkar med allt!!…du får gärna ge lite pigg-tips/energitips (som funkar för dig), så här i decembermörkret!

  Kram!

  1. Hej hej!

   Jag vet inte, jag njuter av min passion och tror att det ger mig energi. Älskar att vara med min familj och med mina barn. Mitt arbete lyfter mig oerhört mycket. Det är livsglädje på många håll:))

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..