Mama plåtning..

Tänkte jag skulle visa er lite “behind the scenes” från Mama plåtningen som jag gjorde när Adrian bara var 2 mån…Vi plåtade på Grand Htell och även på Kungliga Operan i den fantastiska Guldfoaje´n.

Carina Nunstedt gjorde intervjun och Linda Alfvegren plåtade, jag tycker hon är enormt duktig och lyckas fånga något speciellt i bildern. Det här är inte hennes bilder utan på oss alla när vi jobbar. Har ni sett resultatet i tidningen?

Jag tror att detta var 5:e omslaget jag gjorde för Mama, Carina har nog gjort alla 5 intervjuerna och vi har plåtat både på Mauritzius, i Spanien och i N Y…har alla varit fantastiska resor med underbara bilder som minnen i fotoalbumet:)

Jag tror Mattias har varit med mig på alla resor oxå, inte nog med att det varit underbart roligt, han har dessutom hjälpt till att snygga till mitt hår och facet! Tack finaste Du!

 1. Cilla skriver:

  Läste intervjun i helgen och jag fick en ännu mer positiv bild av dig än den jag redan hade!
  Er Adrian är så bedårande söt och bilderna på er är verkligen jättefina!

  Kramar från Cilla i Skåne

 2. MN skriver:

  Otroligt söt barn ni har fått !!!

 3. Så fin du är på bilderna!
  Det måste verkligen vara roligt att få ett proffsigt team att ta sådana fina bilder på dig som mamma med dina barn!
  Har tänkt att boka tid någon gång hos en fotograf eller be en bekant som är duktig med kameran att ta kort på mig och mina pojkar i trevlig miljö!

  /Johanna
  http://johannaunderytan.blogg.se/

 4. Laila skriver:

  Hej! Köpte tidningen idag och måste säga att det är en av de bästa intervjuerna jag läst. Du är personlig, men utan att gå över gränsen och vara för privat. Man får stor förståelse för många saker i ditt liv och en fin inblick i hur du tänker. Stor eloge till dig och intervjuaren. Riktigt trevlig läsning. MVH Laila

 5. Såna härliga feel-good bilder :) det strålar om dem. Jättefina!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..