Möte

Idag har jag haft möte på Sturehof… Nya projekt pågång! Alltid roligt..
Sedan har jag suttit på kontoret med pappersarbete, tittat på nytt lagerutrymmen, förråd till mina produkter. Parfymer, krämer, cd skivor och böcker! Det behövs både utrymme och logistik för att det ska fungera. Ibland undrar jag vad jag sysslar med? Idag beställde jag en pallyft?! Bara en sådan sak;)) Ha ha!! Hur glammigt är det då? Men behövs definitivt för att förflytta alla tunga produkter mellan lager och lastbilar…

Tänkte bara tipsa om en superbra fön!! Har tidigare visat min plattång från samma märke Ghd, nu har jag införskaffat mig med en fön i samma mörke då min gamla rasade. Den här har även kalluftsknapp. Grymt sommartid och är superlätt, perfekt när man har långt eller mycket hår då det tar sin lilla tid att föna igenom hela håret.

20131105-175535.jpg

Jacka Morris/ Estella, byxor Lindex och skjorta Tiger. Skor Guizeppe Zanotti

20131105-175552.jpg

20131105-175624.jpg

20131105-175630.jpg

 1. Varför svarar du inte på mina frågor om hårfönen? Jag har skrivit många gånger du svarar ej på mina frågor om allt jag har frågat om?

  1. :)) Tja, jag vet inte? Kanske för att jag i så fall inte har något svar? Jag är ju inte återförsäljare till fönen utan rekommenderar bara den för att jag tycker den är bra. Har ingen aning om trattor och liknande till den, men googla eller leta på deras hemsida? Kram

 2. Lele skriver:

  Du skrev om ett torrschampo som var så bra… Vad heter det ?

 3. Linda skriver:

  Undrar bara var kommer den supersnygga väskan ifrån, Charlotte:))

 4. Hejsan! Jag undrar om det finns med någon tratt med piggar på till självlockigt tjockt hår. Kram!!!

 5. Är på jakt efter ny fön. Egentligen inget fel på min, men det är för tung tycker jag. Hur är denna du har?
  kram!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..