Dagens look

Idag kör jag en lite striktare stil, knälång kjol och blus. Ska snart in till stan på möte och sedan bör det av mot Finlandsbåten.. Denna trip går till Tallinn.

20131101-133456.jpg

Björk Emmelie Kjol/ Estella

20131101-133504.jpg

Snygga detaljer.. Björk Blus / Estella

20131101-133701.jpg

  1. Bästa underbara Charlotte ! Vilket glädjehopp och fick när jag ser du gör Dagens Look inlägg – även om det kan tyckas uttjatat och att alla bloggare kör detta – är det nagot som jag blir glatt överraskad av ! Hurra, hoppas pa tusen fler, och ett stort + i kanten för att skriva vart alla plagg etc kommer ifran :) Kram

  2. Frida skriver:

    Hur fungerar det för dig med föräldraledighet och så när du är egen företagare/artist? Är det sedan länge inbokade gig som du nu måste ta?
    Minns att du nämnde någon gång under graviditeten att du skulle vara hemma i höst, men jag tycker du verkar jobba ganska mycket?! Ska Anders ta ut någon föräldraledighet?
    Bara nyfiken hur ni har tänkt kring det, har själv en liten som är två veckor äldre än er Adrian och jag är föräldraledig just nu. Beundrar dig som orkar jobba, vet ju själv vilket vrak man är efter vissa vaknätter… ;) Kram!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..