Hjääälp!

Tårarna vill inte ta slut och jag skakar i hela kroppen, mitt hjärta slår hårt och jag blir helt stum. Det är inte sant!!??? Kan det inte få vara slut på detta?

Jag blir både galen och fullkomligt förtvivlad över hur djuren behandlas. Vansinnigt dumma människor som inte begriper bättre. Stackars, stackars djur…

Efter 2/3 av inslaget var jag tvungen att stänga av. Jag klarar inte mer. TORTYR!

Tack gode gud för att jag blev vegetarian för 20 år sedan och inte bidrar till detta. (Jag vet att det inte ser ut så här överallt.)

 

OBS: VARNING FÖR STARKA BILDER!!!

 

 1. Tack för att du visar! Mår illa ;( men detta är ju sanningen.
  Djur behandlas illa även i svenska djurindustrin.
  Fattar inte varför man ska blunda för sanningen. Om man har en blogg somdu Charlott,
  är det alldeles perfekt att visa vart man står!!

 2. Fy f-n säger jag bara. Hur kan man behandla djur på detta vis. Vad är det för idioter som arbetar med detta? Usch! Fruktansvärt hemskt.

 3. A skriver:

  Bra med en debatt , För de som tror att det är såhär i Sverige är det bra att det är några här som skriver och poängterar det inte är såhär i Sverige! Ingen ska tro att det här är tillåtet i Sverige. Tack! Det poängteras också från både dig Charlotte o andra att man ska köpa närproducerat och svenska grönsaker, tänk säsong! Gå gärna in på LRFs sida http://www.bondepakopet.se/ för att inhämta mer kunskap!
  En intressant fråga jag ställer mig hur man tänker när man är vegetarian för att inte bidra till djurens lidande och sen har skinnklädsel i bilen , skinnskor, skinnjacka, skinnväska.. Jag bara undrar lite om man har tänkt på det eller hur rättfärdigar man det?

 4. Madde skriver:

  Tack för ditt engagemang Charlotte! Jag anser att det är vår plikt att upplysa om orättvisor. Jag undrar hur du ställer dig till pälsindustrin? Skådespelerskan Oliva Munn har gjort en video där hon belyser pälsindustrin i Kina. Djuren flås levande! Denna video borde varenda människa se som har eller funderar på att köpa en jacka med pälskrage eller mössa med pälstofs på…

 5. Gina skriver:

  Jättebra att du visar!! Man ska inte gömma undan verkligheten. Ju fler som blir upplysta desto bättre. Varför bara visa det goda när grymheten är så stor där ute, speciellt mot djuren.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..