Dagen med stort D för Adrian

Idag har vi döpt vår prins…Adrian Romeo. Han sa inte ett ljud under hela ceremonin. Det gick såå bra!

Vi tog tillfället i akt och bjöd på lite dopfest efteråt, det är inte ofta vi har fest. Jag insåg att senast var när Alessio dötes och det var 8 år sedan…

Adrian döptes av prästen Fredrik Hesselgren i Djursholms Kapell och Fredrik var såå bra. Enormt lättsam men med väl valda tänkvärda ord, jag ficktårar i ögonen flera gånger under ceremonin. Gabriel Forss och Patrik Lernberger är gudföräldrar och de läste båda två olika verser i kyrkan. Anders likaså.

Vi hade en stor barnkör på 28 personer som sjöng, Vi är blommor av Riedel och sedan sjöng Alina Littwold Störst av Allt. Det var enormt vackert. Därefter gick alla gäster ner till vackra Villa Pauli och vi avnjöt en fantastisk middag.

Det blev 3 rätters meny och en tårta gjord av Pernilla på Ateljé Tårtan…den var magisk. Sååå god. Vi chokladmousse och dessutom med flädersmak. Underbar och dessutom makalöst vacker. Vilket konstverk.

Magnus och jag gick upp och spontansjöng…kul och lättsamt!!

Det blev allt annat än ett tråkigt dop. Det blev en underbar söndag att minnas. Stort tack alla som kom och firade Adrians dag tillsammans med oss.

 

 

Hela familjen samlad.

Barnrummet:)

Fantastiska tårtan från Atelje Tårtan

Spontansång av mig och Magnus.

 1. hej igen, Ja min mamma värnade vekligen om mig, och brydde sig om mig. jag var mammas allt, det vet jag! hennes enda barn. Hon ville att jag skulle vara glad, så hon följde ju med mej när jag ville se dig o så :) för hon visste hur glad jag blev av det :) Jag har gjort en tatuering för min mamma som ett minne till henne, har skrivt :Mamma. på underarmen med hennes handstil :) tog med ett kort hon skrivit till tatueraren:)ser ut som om mamma skrivit på armen, jätte fint. kommer aldrig ångra det! när jag ibland lyssnar på låtar av dig kommer jag o tänka på mamma, blir ju lite minnen :) Vore kul att se dig snart igen! :) Ha det så bra nu! :) Kram

 2. Vilka fina bilder på er! Adrian är så himla gullig!! :) Jag ska också döpas snart, blev tyvärr inte det när jag var liten.. jag e 19 nu och jag själv vill va med i kyrkan, brukar gå till kyrkan ibland, känner mig närmare min mamma på något sett då. Hon gick ju bort i hjärtinfarkt i juni.. bara 50 år.. blev ju som en chock.. Jag o pappa åkte till Spanien förra veckan det var mysigt, kom hem i torsdags, kändes rätt så tomt att komma hem och ingen mamma hemma.. men jag kämpar på för mamma, det hade hon velat! :) ha det så bra! Önskar dig o din familj all lycka!! :) Kram

  1. All kraft och styrka till dig Alexandra. Jag har ju fått förmånen att träffa din fina mamma flera gånger och hon värnade så mycket om dig, hon verkade vara en bra mamma. Jag förstår att det är jobbigt! Kram

 3. Ika skriver:

  Sagodop – må lyckan hålla i sig för alltid!!!

 4. Sofia skriver:

  Verkar ha varit ett lyckat dop!!
  Det har visat sig att ni känner en familj som är våra grannar och ett barn klasskamrat till mina barn. Jag som följt dig sedan du började blogga blev ju jätteglad :-)

  Om ni nån gång besöker dom måste du kolla in den fina gamla träkyrkan i vår by (koppartorp). Gabriel har haft Gospel här.Där hade en julkonsert varit så fin! Tror du kommer gilla den. Och självklart är du välkommen att knacka på i Visbacken också:-) då bjuder jag på kaffe!

 5. Vilken fin familjebild!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..