Hösten är här!!

Visst är det vackert ute nu? Enormt mycket löv överallt och det är så vackert…hela min trädgård skiftar i rött och gult. Nu bör man snart ta fram räfsan, dags att stänga poolen och lägga på plåtarna och plocka undan utemöblerna. Jag gillar trädgårdsarbete, tycker det är enormt rogivande och så skönt med den här friska höstluften. Underbart!!

 1. ANNA skriver:

  Vad betyder “lägga på plåtarna?”

  Är det något dialektalt eller nåt speciellt man har i trädgården?

 2. Vilken underbar liten gosse! Måste säga att din hårfärg är skitsnygg! Du klär riktigt bra i den:) ser naturligt ut.
  kramis <3

 3. lena skriver:

  Hej! Varma hälsningar från ett kallt österbotten i Finland. Har följt din blogg ett par år nu o vill gratulera er till er pojke. Alltid lika roligt att följa med vad ni har för er. Allt gott till dej o hela din familj. En Varm Kram från Lena

 4. sara skriver:

  Vad snygg du är Charlotte! Ha en bra dag :) Kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..