Pizzabak

Idag har vi klippt bort Alessios gips! Han är enormt glad för det;))Har varit svårt med allt, eftersom han är högerhönt och det var den armen han bröt. Allt från att klä på sig själv, knyta skor till att skriva.
Ikväll efter att vi hade klippt bort gipset så firade vi med att baka egen pizza… Och pizzabagaren hade två fungerade armar igen, skönt för honom. Det blev fruktsallad till efterrätt! Glömde dock att ta bild:(

Nu sitter vi och planerar in Alessios 8 års kalas för hans kompisar:) Jag tycker vi har gjort allt. Hockey-kalas, bad.kalas, har varit på lekland, klätterkalas, laserdome… Vet inte vad vi ska hitta på den här gången? Tips på roliga ställen?

De är ganska många så vi väljer att inte vara här hemma, nu när det är så kallt och man inte kan vara ute på samma sätt som på sommaren heller…vi har faktiskt haft vinterkalas-hockeykalas. Men nu när det är så här mitt emellan så känns det inte lika roligt att vara utomhus.

20131021-223700.jpg

20131021-223716.jpg

20131021-224043.jpg

20131021-224122.jpg

 1. tips på kalas
  min kille fyller 9 år snart och vi skall ha spökjakt om två helger i skogen vid Enebybergs ip, vi avslutar med att grilla korv över öppen eld. Sen får barnen en gåva från Stadium istället för godispåse.
  Vi har annars hyrt gympasalen och haft innebandy och innefotboll, mycket populärt.
  Bowling har vi oxå haft.

 2. Jenny skriver:

  Min son fyllde 8 för inte så länge sedan och han hade gocart-kalas, det var enormt uppskattat! Annars är det toppen som flera tipsat om att fixa en gympasal och ha diverse aktiviteter, det uppskattas av sportiga barn!

 3. Linda skriver:

  Har en kille på 7 år han har haft bowlingkalas,gladiatorkalas där barnen får utmana gladiatorerna i olika hinderbanor:)
  Lycka till..

 4. Bio eller bowlingkalas :=)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..