Förberedelser inför Dop

Så här såg killarnas doptårtor ut,  nu har vi knåpat på en ny för lille Adrian. Det är sååå roligt, tror att vi fått till en riktigt fin, på söndag vet vi exakt hur den blir då det är dagen med stort D för vår lille Prins.

Villa Pauli är bokat liksom Djursholms kapell innan där vi döper honom, där döptes även Alessio för 8 år sedan. Nu är det lite pyssel att förbereda allt. Menyerna är klara, servetter tryckta och sånger valda till kyrkan och även solister för ändamålet. Det ska bli jättemysigt.

 

 

  1. Vilka tårtor :).Vill du berätta vilka som ska sjunga på dopet,eller är det en överraskning för gästerna?Önskar er all lycka

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..