Neeeej:(((

Vilken start på dagen…På dagen stod det jingelinspelning för min kommande julskiva i samarbete m Ryds glas, men på vägen dit hände det där som inte ska hända….
Det blev rödljus, vi stannade. Kimpa (Turneledare) stod framför mig, vi körde dubbla bilar eftersom jag hade ärenden i stan efter vårt jobb. Det brev grönt…jag såg bilarna bredvid mig började rulla… Och trodde Kimpa oxå rullade iväg. Fast nej, pang! Det gjorde han inte. Jag mosade hela baken på honom, skit oxå! Suck… Man inser att det är bara plast i bilarna idag. Eller i vissa, min Volvo syns det inte på…

20131018-125826.jpg

20131018-125834.jpg

Glad tjej… Innan jag krockade!

20131018-125914.jpg

20131018-130114.jpg

 1. De drabbar väl ingen fattig…..?
  Den lilla smällen….!!

 2. Åsa skriver:

  Vill bara säga att jag tycker du är jättefin med vilken pannhöjd som helst (herregud!), med makeup eller inte osv osv… Vi är alla bara människor och alla är vackra på sitt sätt. Alla är vi olika och tur är väl det ;)
  Tur i oturen att ingen blev allvarligt skadad. Ha en fortsatt fin söndag! Ser fram emot din julskiva! Ha det gott! /Åsa

 3. E skriver:

  Fy fasen så trist!! Tur att allt gick bra!!
  För övrigt så är du som vanligt,- jättesnygg!!!

 4. Hanna skriver:

  Trist!! En helt annan fråga; vilken foundation har du på bilderna? Ser superbra ut!! Kram

 5. Olyckor kan hända alla, Johan. Glad att det inte hände något ännu allvarligare, ibland har man “tur”!

  Charlotte, vad tycker du om Wizexs nya skiva? “Våra gamla hits i nya versioner” innehåller bl a Tusen och en natt. Är det inte lite fräckt? Det är ju ändå DIN hit, inte Wizexs. ;)

  1. Ha ha… De var varken med och spelade eller på scen… Jag har inte hört det..;))

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..