Min BarndomsJul!

Nu är den äntligen här!!!! Wiieeee. Såå roligt. Angelo och Alessio är både med och sjunger på mitt album och jag har fällt mer än en tår då jag är så stolt över dem. Det är så häftligt att få stå och titta på dem när de klev in i studion och sjöng som om de aldrig hade gjort något annat?! Jag var så imponerad över deras mod. Jag hade aldrig vågat vid den åldern?

Det här är ett album som jag är stolt över. Det låter så mycket jul det bara kan och jag älskar den här gamla hederliga julmusiken som inte är konstlad på något sätt. För mig är det här barndom och det är därför jag har valt att kalla den “Min Barndomsjul”

Täby Musikklasser har varit med och det låter underbart om dem. Som bonustrack ligger tom med några ringlekar med:)) Vi har valt att kalla det julgransplundring. Det här är en skiva för hela familjen och när man stökar och bökar inför julen så är det (i alla fall för mig) den här typen av låtar som jag vill lyssna på.

I veckan kommer jag lägga upp smakprov på plattan här på bloggen och ni kommer även då att förbeställa den här signerad.

Det kommer gå att förbeställa skivan så ni får den hemskickad och signerad på releasedagen.

Snart kommer ni se dessa ute på stan!

Biljetter till konserterna köper ni på Ticnet.se, det kommer även finnas lokala förköpsställen men återkommer om det nästa vecka.

TURNÈPLAN
2 DEC – GUSTAV ADOLFS KYRKA, BORÅS. Biljetter.
8 DEC – LJUNGBY MISSIONSKYRKA. Biljetter.
9 DEC – HOVMANTORPS KYRKA. Biljetter.
10 DEC – MARIA KYRKA, HELSINGBORG. Biljetter.
15 DEC – HILLE KYRKA – GÄVLE. Biljetter.
16 DEC – SÄBRÅ KYRKA. Biljetter.
17 DEC – BUREÅ KYRKA. Biljetter.
20 DEC – ARVIDSJAUR KYRKA. Biljetter.
21 DEC – ÖVERLULEÅ KYRKA. Biljetter.

I år gör jag min första Julkonsert på hemmaplan…i Hovmantorps kyrka. Det ska bli enormt roligt!

  1. Synd att du inte kommer till dalarna. Vart kan man förboka din nya julskiva?? Och du har en underbar blogg!!!

  2. bokat till Ljungby nu , kul att ha något att se fram emot :)

  3. Hej Charlotte!
    Som f d Näsbyparksbo, så gläder det mig extra mycket, att du valt att komma ända upp till “lilla Boden” med din julkonsert, och att välja oss före Luleå!

    Ser med stor glädje och förväntan fram emot en stämningsfull konsert i Överluleå kyrka!

    Varmt välkommen hit!

  4. Super ! Finns det möjlighet till att köpa skivan även om man bor utomlands, om ja, vart? :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..