Så skön!

För ettpar år sedan kom jag ikontakt med den här ljuviga produkten för första gången, jag var i Las Vegas och hälsade på min kompis Dea. Hon tyckte jag skulle köpa den här mojängen som hon älskade. Jag köpte en och blev helförtjust i den. Jag använde den varje dag i ett par månader tills den tyvärr gick sönder och sedan har jag inte kommit åt en ny.Förrän nu, nu har den lanserats på KICKS och den finns även i denna modellen större som du kan använda på hela kroppen. Den är grym och jag har aldrig känt mig så ren och mjuk i huden som efter att ha använt den här. Prova den!

Clarisonic finns att köpa på KICKS!

Det här kan man läsa om den:

I den regniga staden Seattle på USA:s västkust samlades tre innovativa forskare för att undersöka vilka möjligheter Sonic-tekniken (till skillnad från roterande tekniker) kunde tillföra hudvården. Sonic-tekniken som bygger på svängningar och inte rotation säkrar att borsten inte sliter och drar i huden. Det här betyder att Clarisonic-borsten bara arbetar på ytan och därmed inte påverkar hudens elasticitet. 
Skönhetsbranschen fick snabbt upp ögonen för Clarisonic som sedan lanseringen har överösts med en rad prestigefyllda skönhetspriser. Stöd från kända artister och skådespelare har gjort att Clarisonic blivit populär bland många kvinnor. Bland annat rekommenderar Gisèle Bündchen, Gwyneth Paltrow, Hilary Swank, Jessica Alba, Naomi Watts, Kate Moss och Natalie Portman denna fantastiska rengöringsborste.

 1. Eva skriver:

  Just nu skriver väldigt många bloggare om hur fantastiskt bra denna clarisonic grej är. Betyder förmodligen att de alla blivit sponsrade. Jag gick på det hela och köpte en, tyckte den var värdelös och returnerade den : (

  1. Vad tråkigt!!! Jag verkligen älskar den, känner att huden blir riktigt ren på djupet!

 2. Helen skriver:

  Funderar oxå på att köpa en sådan. Pernilla Wahlgren har oxå en , som hon tipsade om på sin blogg :-)

 3. Linda skriver:

  Hade också en sån, tills den gick sönder. Användes flitigt. Blev glatt överraskad när jag såg den på Kicks. Blir att införskaffa en ny snart =)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..