Mysklädd!

Är man i Småland hos mormor och morfar så ska alla ha raggsockor, så även den minste…:))

Jag älskar raggsockor och sover med det på mig heeela vintern, det är så enormt mysigt. Är man frusen så är man. Barnen har anammat detta och är lika förtjusta i detta som jag:)

20130928-235348.jpg

Raggsockor i storlek 13 och ändå når de upp till knäna…så gulligt va?!

 1. Yo no estoy de acuerdo con lo aqui escrito, pienso sinceramente que hay muchos matices que no han podido ser tenidos en cuenta. Pero valoro mucho vuestra opinion, es un buen post.
  Saludos

 2. Eva skriver:

  Ååh… en till som sover med raggisar;-)
  Det gör jag med, och älskar det frusen som jag är.
  Alternativet är ju att stoppa bort fossingarna under gubbens täcke och det är ju inte alltid så uppskattat;-) då dom brukar vara som isbitar.
  Kram!

 3. Tess skriver:

  Läste din söndagsintervjuv, fast det var så länge sedan för mig kunde jag ändå känna med dig, veta exakt vad du gick igenom. Jag hade fyra missfall innan jag äntligen fick mitt första barn.
  Vi hamnade i utredningar osv. Den lilla dottern skulle få ett syskon, som tyvärr oxå blev ett missfall. Men fyra år efter dottern kom, fick vi en son.
  För nio år sen önskade jag mig en liten sladdis. Vi tänkt att vi ger det en chans, blir det så blir det. De två tidigare graviditeterna var jag tvungen att tillsätta sprutor två ggr i veckan, min kropp hade inte vett att förstå att den var gravid. Detta ville jag inte gå igenom en gång till, så det fick bli en chansning. Idag är jag 42 med tre barn på 18, 15 och 8 år.

  1. Vilken lycka! Att det funkade tillslut… Skam den som ger sig. Livets mirakel och man tar det verkligen inte för givet. En sådan gåva!!!

 4. Liz skriver:

  Hur kommer man runt det här att raggsockor är lite stixiga :)
  Tycker mina pojkar också så de vill inte ha dem.
  Ska de vara nåt särskilt garn kanske?

  1. Jag köper mina på H&M och tycker de är ganska mjuka, inte speciellt stixiga alls.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..