ANNONS

Kiviks marknad

/

Denna helgen uppträder jag både lördag och söndag på Kiviks ÄppelMarknad. Idag var jag därkl 12:45 och imorgon ska jag köra 12:30!!! Inte 14:30 som det står i annonsen. Patrik Isacsson har tydligen svårt att komma ner till sin tid och därför har de bytt tider för oss. Hoppas de har gått ut med det till folk så de vet om det och inte missar mitt framträdande.

Det var knökfullt med folk, de beräknar att det är 20.000 personer som besöker Marknaden under dessa två dagarna. Otroligt kul! Vi signerade skivor efteråt det tog nog närmare en timme, alla gulliga människor som ville plåtas tillsammans och få si skiva signerad.

Efter gigget åkte jag tillbaka hem till Mamma och Pappa där vi sov inatt, de stora killarna var kvar där under tiden, de passade på att köra fyrhjulingar och spela fotboll…

Det här kan man läsa att man får uppleva under dessa dagarna:

SVENSKA ÄPPLEN I TUSENTALS KILO • SVERIGES STÖRSTA ÄPPELTAVLA AV KONSTNÄR EMMA KARP LUNDSTRÖM • PROVSMAKNING & SORTBESTÄMNING AV ÄPPLEN  UTDELNING AV ÅRETS GULDÄPPLE  90-TALET FÖRSÄLJARE MED ÄPPLET I CENTRUM  MATGATA MED LOKALT PRODUCERADE DELIKATESSER •ÄPPLETS HUS I KIVIK  FABRIKSVISNING PÅ ÄPPELRIKET ÖSTERLEN 

Det här är såååå gott!! Äppelmust eller äppelcider.

Här kommer en nyttig favoritdrink som vi brukar göra på morgonen hemma, baserad på just Äppelmust.

2 dl äppelmust

1/2 stav selleri

1/2 citron

1,5 cm ingefära

5 blad mynta

1/2 paket färsk spenat

1/3 pkt sockerärter

Mixa allt ihop och voila´!!!!

20130928-231333.jpg

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00