Regn och rusk

Nu har hösten gjort intåg hos oss… Jag är glad att jag var ute i god tid i år och beställde nya gummistövlar. Avskyr att bli överraskad på morgonen och inte ha något att sticka fötterna i. Öken!!

Beställde nya till barnen men även till mig. Känner mig tjusig i ett par färgglada fushia Hunter.

20130920-121653.jpg

20130920-121701.jpg

20130920-121710.jpg

20130920-121718.jpg

 1. VB skriver:

  Får nog ta och sluta att läsa kommentarerna , mest bara gnäll ju ! Du är stark Charlotte som orkar med alla negativa kommentarer!

 2. Helen skriver:

  bara för att man tjänar mycket pengar ska man väl inte behöva stå till svars för vad man shoppar? De som tjänar mindre behöver ju knappast redovisa varför de köper saker till sig, eller till sina barn heller för den delen…

 3. Alltså va ju bara tvungen och lägga in en kommentar. …. Charlotte gör vel va fan hon vill med sina pengar!!? Vill hon nu köpa diamanter , bilar hus eller hunterstövlar så gör hon det,, för att hon kan. Vill nån ta del av informationen om var hon har köpt det så ska dom göra det men om dom ska sitta och störa sig på att hon köpt “dyra” regnstövlar , så tycker jag dom ska ta en funderare på sitt eget liv. Ingen människa kan påstå att om man har bra ekonomi och tjänar sina egna pengar inte väljer att lägga det på sina barn!? Om det nu e skopunkten stövlar eller gucci, vem fan bryr sig så länge du e lycklig så fine!! Hälsan i behåll , fina friska barn , snygg man och känd artist samt vacker kvinna , fortsätt leva shoppa !!!!

  1. Roligt;) Ja, ibland undrar faktiskt jag oxå om folk glömmer bort att jag är en person bakom mitt yrke. Tack.

  1. Så sant som det var sagt! Bra!

 4. milla skriver:

  heeej!! du som älskar mode och design må kika in i butiken M&J på enebytorg 7b. Helt fantastiskt butik och mega koseliga tjejer som ägert! Nu på onsdag har de mingelkväll, se FBsidan: https://www.facebook.com/events/327101877433883/

  ha en fin dag!

  muk muk milla

  1. tessa skriver:

   ja jag skall dit!!! ;)

  1. milla skriver:

   Så bra Tessa!!! finaste butik jag varit i!!! <3 löööv it! Önskade jag hann dit själv…..

 5. LN skriver:

  Gillar dessa stövlar.
  Vart ifrån beställde du dom?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..