Regn och rusk

Nu har hösten gjort intåg hos oss… Jag är glad att jag var ute i god tid i år och beställde nya gummistövlar. Avskyr att bli överraskad på morgonen och inte ha något att sticka fötterna i. Öken!!

Beställde nya till barnen men även till mig. Känner mig tjusig i ett par färgglada fushia Hunter.

20130920-121653.jpg

20130920-121701.jpg

20130920-121710.jpg

20130920-121718.jpg

 1. Köper du bara nya saker hela tiden och vad gör du ex av alla era gamla stövlar och kläder när det bara kommer in nya hela tiden
  Det känns som slöseri att bara köpa nytt hela tiden
  Tröttnar du inte på att bara konsumera

  1. Tänkte detsamma, Hunter måste vara dålig kvalité om de bara varar en säsong. Okej att barnen måste ha nya (om de inte kan ärva av äldre eller att man köper begagnat på nätet), de växer ju men inte vuxna!

 2. Ååååh ÄLSKAR Hunter, såå sköna, och dyra :) Tänk att du lade ut detta nu, jag har för ett tag sedan köpt höga Hunterstövlar, mkt fräcka med engelska flaggan på (kan ses på nätet om man vill se hur de ser ut) storlek 40, men, skaftet är för trångt, jag dööör så tråkigt. De kostade ca 2000,., men, jag säljer dem för 900 + porto, om någon är intresserad :), ursäkta jag använde ditt kommentarsfält som lite annons. Men Hunter är verkligen enormt bra, går icke att slita ut. Nu är ni rustade för hösten. Tur att vi har årstider i alla fall. Om man bortser från november och januari är det rätt ok här, kram och god helg till er alla därute.

  1. “Dom rika lever sitt liv..” Att en så kort mening kan rymma så mycket missunnsamhet och bitterhet. Charlotte,jag tycker det är underbart se att du lever precis så som DU vill och inte som andra verkat tycka du ska leva för att det ska passa dem bättre. Jag köper exakt vad jag vill för mina egna ihoptjänade pengar, och skulle bli helt vansinnig om någon lade sig i min ekonomi. Hatten av för dig Charlotte som svarar så sansat på alla oförskämda (ja de är oförskämda) kommentarer om dina pengar.

   1. Grejer jag får ligger under sponsrade inlägg. Annars tipsar jag mina läsare om det jag köper och eftersom det står Hunter på stövlarna så syns det ju klart och tydligt.

 3. Kan inte dina barn ärva kläder av varandra eller vill du lära dom att man får allt nytt och allt man pekar på? Visst pappa har mkt pengar men barnen måste lära sig att man inte får allt och att man måste jobba. http://smulungen123.wordpress.com

  1. Jo, men eftersom det är ett glapp i deras storlekar så får Alessio ärva Angelos först nästa år. Så, nu vet du det oxå..eftersom du verkar tro att jag “kastar” bort pengar.

  2. Hunter säljs även på ÖB – det är sant:-) :-) :-) Skickar du dessutom efter dem fr tex Amazon.uk så kostar de inte mer än alla andra stövlar. Barn sliter, är väl härligare att de leker o sliter ut sina saker än att de inte får leks och hela ligan bakom ärva sakerna!?! Så tänker jag, rätt eller fel, tror alla gör det som passar dem bäst tror liksom att vi får en lite trevligare och gladare värld då! Grattis till den söte lille prinsen Charlotte med familj!

  3. Helene: om alla får göra som de vill och “tror är bäst” så får vi ingen lyckligare och gladare värld, det kan jag säga! Applicera det tänket på andra ämnen, så får du själv se hur naivt det är!!

 4. Brukar inte kommentera men känner att tonen i vissa kommentarer inte är speciellt vänliga. Jag är en fattig sjuksköterska som inte fattar varför ni läser bloggen om ni hela tiden retar upp er. Jag tycker tvärtom att det är kul att läsa den och känner absolut ingen avundsjuka eller agg. Ibland får jag något kläd eller sminktips som jag sparar till och dessa kläder håller bra mycket bättre än mina H&M kläder jag köper. Jag vill bara ge er ett råd, njut av livet och det viktigaste av allt är att få glädjen att vara frisk, det kan jag garantera er är en gåva. Blir påmind om det efter varje arbetspass!

  1. Håller med dig Annica, glädjs åt och med varandra. Tycker man inte om inlägget/bloggen så kan man ju alltid byta till någon annan…Livet är för kort för att gå omkring och vara missunnsam och bitter!

 5. Jag har lite svårt för alla som går med dessa stövlar i stan så fort det duggar?
  kom till roslagen där går vi i jumpadojjor fast det är vinter.

 6. Har inte samma smak som ni andra här, tycker de ser stora och klumpiga ut och har aldrig förstått varför man går omkring i stövlar en varm sommardag bara för det står Hunter på dem. Men det är kanske för jag är äldre och inte alltid förstår mig på dagens mode. Men färgen var ju grann Charlotte passar till jackan du hade på dig när du var i skolan. Nu menar jag inte till dig Charlotte personligen med att gå omkring på sommaren för det vet jag ju inget om , men ser det ofta här i Gbg.

 7. Dom är inte bara himla snygga, dom har riktigt bra passform också! Bra val tycker jag iaf

 8. Varför dessa fixeringar vid att hon handlar? Herregud hon jobbar jävligt mycket och betalar massa skatt. Ska hon behöva skämmas då?
  Skitfina stövlar tycker jag! Önskar att jag hade samma ekonomi, javisst! Men jag missunnar inte henne för det. Inte så vidare glamouröst att jobba obekväma tider, fara många mil och inte få sova i sin egen säng.

  Kram till dig, ni kommer alla att bli jättefint! // Lotta

  1. För mig handlar det inte om pengar. Jag kan också köpa en massa märkeskläder osv. Men i vår familj lär vi våra barn att det är människan som har kläderna på sig som är den fina. Nu menar jag inte att våra barn går med solkiga kläder utan helt vanliga från våra klädkedjor vi har. Det värmer gott i mitt hjärta när vi är ute tillsammans och shoppar när barnen tittar och väljer och en lunch på det, kvalitetstid väger högre än alla pengar i världen. Och i Charlottes fall kan det knappast vara barnen som får välja det dom vill ha för (tänk om dom väljer ett par från Ica Maxi vilken katastrof), barn i den åldern väljer nog inte sådana stövlar. Och blir dom lyckligare av att få så dyra stövlar? Om dom får välja så tar dom nog billigare och har sin mamma hemma och närvarande mer än vad dom har nu.I den åldern vet dom förmodligen inte om alla dyra märken så det är föräldrarna som skapar detta. Har varit inne och läst din blogg några ggr och allt handlar om märken osv. Läser också andra kändisars bloggar med gott om pengar, vilket inte märks men det som märks är deras glädje, värme och stolthet över sin nära och kära så jag håller mig till deras bloggar från och med nu.

   1. Låter bra Sophie. Jag fokuserar på att tillfredställa mina bloggläsare som gillar det jag gör istället för sådana som du som inte gör det. Och vad det beträffar min uppfostran och mina barn vet du ingenting och borde därför inte uttala dig, men den uppfostran kanske du aldrig fick?

  2. Ja just det, den nya devisen: om man betalar mycket skatt så är man befriad från att tänka på miljön och den totalt överdrivna och onödiga konsumtionen, vad den gör mot samhället!? Logiskt?!

  3. Sophie: Jag håller med dig i allt! Så klokt och med mycket sunt förnuft! Kul att sådana som du existerar! :-)

 9. Snacka om att man blir matt o trött på denna svenska avundsjuka. Jobbar man hårt o tjänar egna pengar måste man väl för tusan få spendera dom hur tusan man vill utan att folk ska få taggarna utåt. Hade väl varit en helt annan sak om man konsumerade vilt utan att ha råd. Lägger man sen ex antal hundra lappar mera för att få tex ett par Hunter så köper man kvalité vilket i längden många gånger lönar sig. Hunter stövlar har jag oxå till dottern o ska köpa ett par till mig själv oxå.

  1. Neej Anna, det här är inte tal om någon “svensk” avundsjuka. Det handlar om sunt förnuft! Du vet, man kan ha en åsikt ändå.
   Däremot kan man prata om finsk bastu, italienska pizzor, brasiliansk carneval… men en speciell svensk avundsjuka existerar inte. Hör du inte hur löjligt det låter? Tror du inte folk är avundsjuka i andra länder? Folk som jämt använder floskler är så pk.

 10. Fy för alla otrevliga/avundsjuka kommentarer i Charlottes blogg.
  Njut livet istället för att ödsla negativ energi i en blogg!
  Charlotte och Anders gör väl vad de vill med sina intjänade pengar.
  Läs inte bloggen om det gör ont.
  Charlotte, du är en fantastisk person som bjuder på så mycket av ditt liv.
  Kram

 11. Trött man blir på vissa kommentarer här på bloggen.. Du får gärna komma med flera köptips. Även om man kanske inte har råd att köpa ett visst plagg så kanske man kan få inspiration att hitta ett billigare alternativ ;)

 12. Snyggt! Helt rätt att ha lite stil i regnet. Inget du ska behöva stå till svars för. Vad man lägger sina pengar på är upp till var och en.

 13. Hur kan man vara så bitter. Det är ju jätte kul att se vad du köper till både dig o barnen. Tack för att du delar med dig på din blogg. Den är rolig att läsa o som du jobbar o sliter. På benen efter någon dag o uppträder. Är det någon som är värd detta så är det du. Ta inte illa vid dig stå på dig o tack för alla tips genom åren. P.s er baby är så söt.
  kram Ramona

  1. Så bra Tessa!!! finaste butik jag varit i!!! <3 löööv it! Önskade jag hann dit själv…..

 14. Alltså va ju bara tvungen och lägga in en kommentar. …. Charlotte gör vel va fan hon vill med sina pengar!!? Vill hon nu köpa diamanter , bilar hus eller hunterstövlar så gör hon det,, för att hon kan. Vill nån ta del av informationen om var hon har köpt det så ska dom göra det men om dom ska sitta och störa sig på att hon köpt “dyra” regnstövlar , så tycker jag dom ska ta en funderare på sitt eget liv. Ingen människa kan påstå att om man har bra ekonomi och tjänar sina egna pengar inte väljer att lägga det på sina barn!? Om det nu e skopunkten stövlar eller gucci, vem fan bryr sig så länge du e lycklig så fine!! Hälsan i behåll , fina friska barn , snygg man och känd artist samt vacker kvinna , fortsätt leva shoppa !!!!

 15. bara för att man tjänar mycket pengar ska man väl inte behöva stå till svars för vad man shoppar? De som tjänar mindre behöver ju knappast redovisa varför de köper saker till sig, eller till sina barn heller för den delen…

 16. Får nog ta och sluta att läsa kommentarerna , mest bara gnäll ju ! Du är stark Charlotte som orkar med alla negativa kommentarer!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..