Tillbakablick!

Jag är en riktig sommartjej och jag älskar ljuset och solen men när jag tittar på de här bilderna och gör en återblick så inser jag att det är precis lika mysigt med riktig vinter. Barnen älskar att åka skidor och det var ett par år sedan vi åkte utför nu. Jag är definitivt ingen stjärna på det men jag älskar att ge barnen “lite av varje” och de tycker det här är superkul. Hoppas vi kommer få många mysiga dagar tillsammans med hela stora familjen i Åre.

Nu kanske jag får dispans från backen eftersom jag “måste” kolla Adrian….:)

 

Nu är det dags att titta över höst och vinterkläderna….:)

 1. Anna skriver:

  Du behöver nog inte kolla igenom vinterkläderna Charlotte. Ni behöver förmodligen ALLT nytt, i nått fint, dyrt märke! Vad gör du med allt ni inte använder längre? Hoppas verkligen du skänker bort kläder till nån organisation som förmedlar till bättre behövande.

  1. Tråkigt att läsa en sådan här bitter kommentar Anna. Köper du aldrig nya vinterkläder? Eller något nytt alls? Jag har 5 fadderbarn som jag skickar pengar/kläder/saker till och ja, jag skänker kläder och pengar till organisationer och stadshjälpen. Dessutom har mina barn kusiner som får ärva. Så va inte orolig, jag slänger ingenting.

 2. Linda skriver:

  Hej :) har också 3 barn och den minsta föddes den 5 augusti i år …så Adrian och Milo är ju lika gamla nästan. Hörde om en hemsk olycka där en pappa åkte med sin lilla bebis i backarna och när han kom ner så hade bebisen brutit nacken och klarade sig inte …så fruktansvärt ….så du gör helt rätt i att inte ta med Adrian i backarna. Hoppas ni får de mysigt i vinter :) kram

 3. Lisa skriver:

  Ångesten kommer bara jag ser bilderna. Ni hade det nog kanonhärligt men jag riktigt känner hur molntäcket trycker bort varje gnutta sol. Fy vad jag hatar vinter. Hösten är mysig och nån enstaka vinternatt är vacker men i det stora hela är vintern vidrig.

 4. Kul att läsa dina diplomatiska svar Charlotte :) Avundsjukan vet inga gränser. “Nu har du snart allt “………..ja det enda stora man har är sin familj och sina vänner och det är jag säker på att du också vet, men om man därutöver kan krydda på med lite guldstoft, varför inte göra det ?? LEV livet så gott ni kan och jämför er inte med andra, DÅ blir man olycklig, gläds åt andras framgångar och gör det bästa av ditt eget liv. Jag har lärt mig det, efter en svår läxa. Kram och fin helg alla därute.

 5. Jag är född och uppväxt i Lappland, bor i Västerbotten och tycker att vintern är en enda lång ångestladdad årstid :( Jag tycker inte om snö och kyla. Tur att alla är olika :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..