ANNONS

Tillbakablick!

/

Jag är en riktig sommartjej och jag älskar ljuset och solen men när jag tittar på de här bilderna och gör en återblick så inser jag att det är precis lika mysigt med riktig vinter. Barnen älskar att åka skidor och det var ett par år sedan vi åkte utför nu. Jag är definitivt ingen stjärna på det men jag älskar att ge barnen “lite av varje” och de tycker det här är superkul. Hoppas vi kommer få många mysiga dagar tillsammans med hela stora familjen i Åre.

Nu kanske jag får dispans från backen eftersom jag “måste” kolla Adrian….:)

Nu är det dags att titta över höst och vinterkläderna….:)

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00