Gig-tajm

I lördags var det gig-tajm igen. Lambi hade en tävling under Diggiloo turne´n i somras och den butik som hade skyltat med Lambi snyggast vann ett uppträde av en hemlig gäst, gästen var jag. Det blev ett intimt, mysigt gig med endast gitarr och piano som komp och jag fick möjlighet att sjunga en massa favoritlåtar. Eva Cassidys “Fields of gold”, Get Here…Oleta Adams mm.

Vi fick en supermysig lördag, killarna åkte med mig och de spelade spel i bilen och tittade på film..vi åkte hem tidigt på söndag morgon igen eftersom barnen hade fotbollsmatcher inbokade.

 

 1. Hej Charlotte.Vilken snygg klänning du har på dig.var finns den att köpa kram

 2. Fields of gold är en av de vackraste låtar jag vet, tårögd blir man. Synd att Eva C gick bort så tidigt……………

 3. Anna skriver:

  Hej Charlotte!
  Vi vill tacka för ett superbra och lite annorlunda uppträdande i lördags. Vi och våra gäster var mer än nöjda och glada. Du fick många nya beundrare, såväl unga som gamla:-)
  Stort tack riktas också till de duktiga musikerna och till Fredrik och Hedvig, som fick till allt så bra + Lambi förstås. Hälsningar från Anna, Fredrik o Emil i det svarta huset.

  1. Tack snälla, det var verkligen annorlunda för mig oxå och jag njöt så mycket. Det blir alltid speciellt med ett så pass avskalat gig. Men jag älskar verkligen det:)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..