On the road…

Again!
Jag och killarna har packat in oss i bilen och är på väg mot Oskarsström idag där jag ska sjunga ikväll.
Vi åkte och hyrde några filmer till dem, så nu har de lite att göra i allafall. Jag sjunger tidigt och sedan beger vi oss hemåt igen. Imorgon är det fotbollsmatcher med för både Angelo och Alessio i vanlig ordning.
Tänkte tipsa om en god müsli och ett surdegsknäckebröd som det bara är 20 kalorier i, till skillnad mot knäckebröd där en skiva har 50. Jag älskar de här, knäcket är Kravmärkt och är numera en favorit.

20130914-123644.jpg

20130914-123650.jpg

20130914-123942.jpg

 1. maya skriver:

  eskil o trinidad bör ni se hela familjen o tala om efter
  här har åk 4-5 i skolan sett den som diskussionsunderlag för likabehandling o hur man ska vara som medmänniska!

 2. Vilket föredöme du är Charlotte, både som mamma och yrkeskvinna! Jag tror inte du behöver vara orolig för att din lille Adrian skulle ta skada av att få vara med och se sig om i världen. Så länge du finns nära så har han all trygghet han behöver. Det kommer att göra honom till en öppen, nyfiken och harmonisk liten kille. Kram!

  1. Hej Caroline! Vilket fint inlägg du skrivit.. Ville bara tala om det! Så många som bara klagar på nätet nu för tiden så det är SÅ härligt att du sprider lite glädje och positiv energi :) Kram från mig!

  1. Tack snälla Åsa för dina uppskattande ord! Kram!

 3. Har också blivit hooked på just den muslin, sååå god!

 4. Tack för tipset, Finn Crisp av surdeg, perfekt med lite kesella på och ngn krydda !

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..