Nu är det på tiden!

Nu har det gått 6 veckor sedan Adrian föddes och jag känner att jag är fit for fight för det mesta igen. Nu ska jag börja träna. Laddade faktiskt ner en app häromdagen som heter Runkeeper. Riktigt rolig att man kan skriva in sin vikt och ha koll på alla sina powerwalks eller joggingturer. Den är gratis, kolla in den. Jag gillar den i alla fall.

Imorgon börjar min träning på allvar, nu finns det ingen återvändo…puh! Jag känner ingen egentlig stress utan mer att det vore skönt att komma i mina gamla kläder, jag har nämligen en bra bit kvar dit. Nu är jag i ett jobbigt mellanläge där gravidkläderna är på tok förstora och mina “vanliga” kläder är för små. Normal är jag väldigt liten, 24-25 i jeans, alltså en 34-36. Nu drar jag 27 i jeans och är en 38:a… Sedan jag kom hem från BB har jag tappat 12 kilo, men jag har 8 kvar.

Något nybliven mamma  som är sugen på att haka på tåget? Eller kanske bara någon träningssugen själ?

Plåtning för andra boken “Kickstart”.

Dags för en joggingtur i New York.

En vanlig dag på Gymmet!

Bild som kommer finnas med i kommande boken för Gravidträning. Plåtad i Miami.

Bilder från första boken “Kan jag -Kan du”, plåtad i Spanien.

Här var jag i riktigt bra form.

Den här bilden tog jag på Jeppe mellan våra “riktiga” plåtning.

Kampanjbild för mitt eget märke “Fit and Smart

Ytterligare en kampanjbild för Fit and Smart.

Träning på Piren där Titanic skulle lagt till i New York.

 1. Anna skriver:

  Hej,

  Jag läste om en juice diet som du körde i en vecka! Skulle du vilja skriva lite om den? Är väldigt nyfiken och funderar på att testa detta själv en vecka! :)

 2. Hej! Jätte snygg Nike tröja, den svart/gula på första bilden. Vart har du köpt den? Vilken insperationskälla du är! Kram

  1. Tack snälla!
   Jag minns faktiskt inte… det var ett par år sedan…

 3. När jag hade 24-25 i jeansstorlek blev jag tvångsinlagd med näringsdropp. Risken ansågs överhängande att jag kunde dö pga min låga vikt.
  Bara en reflektion i sammanhanget.

  1. clara skriver:

   bra reflektion! Viktigt att vara rädd om sig!

 4. Födde mitt andra barn ca 12 tim före dig, också den 30 juli. Gick upp 26 kilo och har 12 kilo kvar. Mitt problem är dock att med min första son som nästan är 2,5 så gick jag inte ner ett gram förrän jag slutat amma, kilona satt som cement. Jag fick även lite förlossningskomplikationer även den här gången… Är tokpeppad att bli en stark mamma som trivs i min kropp och kommer att följa dig på håll för inspiration!! Kämpa och ta hand om den lilla guldklimpen! :-)

 5. Clara skriver:

  Du inspirerar många med dina träningstips – härligt! Så även mig! Många som ser mig tror tyvärr att jag har ätstörningar, är 170 cm lång och väger knappa 50kg, men jag har 27 i jeansstorlek, mindre storlek får jag inte på mig kring midjan, så jag antar att du måste vara otroligt smal och vältränad…

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..