Knivbrev

Fick precis nys om ett sliperi dit du kan skicka dina slöa knivar med brev och få dem tillbaka nyslipade inom 48 timmar. Låter smidigt va? Mina har nämligen varit slöa så länge jag kan minnas och jag sågar mig igenom tomaterna just nu. Har en egen manuell slip hemma men det blir inte bra  så nu tänkte jag testa detta, jag skickar en kniv till att börja med och om det är bra ska jag skicka resten.

Leif Kohlström är knivslipare och ansvarar för det här sliperiet, besök deras sida Knivbrev om ni vill veta mer.

 

20130906-133004.jpg

20130906-133052.jpg

20130906-133108.jpg

20130906-133123.jpg

 1. Nina skriver:

  Hej
  Du är så fin!
  Jättefin färg på läppstiftet som du har när du visar upp din kökskniv. ( inlägget om knivbrevet)
  Undrar vad det är för märke o färg..
  Nina

 2. Kul att Charlotte testar Knivbrev. Såg faktiskt en bild från en restaurang i Danderyd (som börjar på m och slutar på rads) där du hade ätit lunch. Denna restaurang har använt Knivbrevs sliperi med Leif i Spetsen i 15 år så du får höra med Johan M som äger restaurangen hur nöjd han är. Kort och gott kommer inte Charlotte att bli besviken (eller någon annan heller) :-).

 3. Hej! Snyggt knivställ, var har du köpt det?:)

 4. Å vad bra att du testar, sett detta företag ett tag men har inte vågat prova
  , har samma knivar å e rädd att posten skall sno dom:)

  1. Hehehe, att Posten ska sno dem. Varför skulle de göra det. Riskera att bli av med jobbet för några begagnade Globalknivar. Nej, då vet du inte vilka säkerhetsrutiner Posten har. Om du vill vara 100 % säker så kan du skicka in dina knivar med REK. Då är de försäkrade upp till 15.000 kronor och så mycket kostar de inte. Om de skulle försvinna så får du då helt nya identiska knivar.

  1. Rek låter ju bra, har blivit av med post innan så litar inte på dom tyvärr:)

 5. Inger skriver:

  Tack för tipset! Nu har jag beställt kuvert också. Ett tips! Rabbaterat.nu tror jag saiten heter där man kan få rabattkod…25% på knivman:)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..