Komboväska!

Jag har hittat en ny skötväska från Udonly, Postman bag som inte bara är grymt snygg den är oxå slitstark och unisex. Ofta kan man se pappor gå till skötrummet med en ganska tjejjig skötväska. Det finns mängder på marknaden men de här är helt klart bland det snyggaste jag sett. En väska helt i vegetabilgarvat oxskinn, kommer ifrån Italien och påminner lite om gamla hederliga sadelväskor som man har med sig när man ska rida på utflykt. Jag får en enorm flashback och minns alla gånger jag som barn packade ner fika och red iväg. Vilken underbar tid det var och jag inser när jag tänker tillbaka att jag har haft världens bästa barndom. Tack mamma och pappa för det!
Jag valde i alla fall en svart läderväska, svart nappflaskvärmare och sedan dubbla skötbäddar, en svart till Anders och en blommig till mig. Sedan konjaksfärgad plånbok och necessär( Anders fick allt i svart) perfekt att ha med och samla lite smink nycklar och plånbok och slippa ta med hela handväskan!

Nu till det bästa! När babytiden är över, så tar du bara ut skötbädden som ligger löst och så har du en skitsnygg datorväska! Det finns dessutom ett vadderat fack med dragkedja för iPad eller dator. Väskan säljs på Nk lek och baby och även NK man och NK kvinna( eftersom de säljs även som datorväska eller vanlig väska)

Angelo och Alessio är inne i den åldern där de vill ha egna pengar och vill ha sin veckopeng i en egen plånbok, de fick välja ut en var och var såå stolta.