Studion

Nu börjar julskivan ta form.. Wiiie! Barnen lade sång på ett par låtar, i helgen lägger barnkören sin sång och jag är mer el mindre färdig med mitt. Känns riktigt roligt och väldigt annorlunda mot min förra julplatta. Jag tror det kommer bli hög julstämning! På måndag kommer vi göra skivomslag, booklet bilder,och även affischbilder.
Ska bli skoj! Världens bästa Andreas ska plåta och han gjort mycket till mig genom åren.. Det blir alltid lika bra!

20130826-235253.jpg

20130826-235309.jpg

  1. Ser verkligen fram emot din julskiva! Stor kram till dig fina du.

  2. Nu kan jag inte låta bli att kommentera vilka duktiga killar du har vad månde bliva av dom fotbollspelare,ishockeyspelare eller artister.

  3. Lena skriver:

    Åh vad kul med julskivan! Vet att det är en kostnad men tänk om du gjorde reklam för dina The Girl-produkter på TV som Gwyneth Paltrow gör för The Boss. Tror det skulle bli fantastisk bra eftersom du är snygg och produkterna unika.
    Vill också tipsa om filmen “Countrysong” med Gwyneth och snyggingen Garrett Hedlund som sjunger som en gud.
    Kram Lena

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..