Nya lakan

Lovade att visa upp mitt senaste inköp. Inte ofta jag visar bilder hemifrån men här kommer en i allafall. Älskar kvalitén som Missoni har, den är ljuvlig!! Köpte det här på NK, grymt. Eftersom sängen är så stor 210×210, så hittade jag underlakan hos Schlossberg som har ett bra sortimentet vad det gäller både färgskala och storlekar.

20130826-180429.jpg

20130826-180443.jpg

20130826-180448.jpg

  1. Marie skriver:

    Hej! Jag råkade bara komma förbi här när jag sökte på “Schlossberg lakan” som min mamma hade och som var så sköna att sova i när man besökte barndomshemmet. Jag gillar också delar av Missoni, om färgskalan är rätt för mig. Om jag känner för något så köper jag det förr eller senare – och sängen är ju halva livet. En hårt arbetande och duktig kvinna som du är förresten värd vackra sängkläder. Dessa matchar din skönhet Charlotte! Tack för visning.
    M

  2. Åh, letar efter en stor säng. Var har ni köpt sängen? Tack på förhand!

  3. Så fint, precis den mysiga känslan man vill ha i ett sovrum. Älskar Missonis mönster :-)

  4. Så onödigt att ta upp priset! Jättefina var dom. Och jättesnällt att du ville dela med dig av en så privat bild. Jag vet att du är mån om hemmet och den allra privataste sfären så det här var väldigt speciellt att du ville visa upp din säng för dina fans. Usch, så trött jag blir att folk ska ta upp pris eller gnälla.

  5. Mycket harmoniskt och vackert bäddat, ursnyggt. Om man sen handlar på Jotex eller Hemtex eller Missoni ska vi som läser väl bara strunta i. Man gör vad man vill med sina egna intjänade pengar !! Trams. Mysigt att dela stort täcke, hade jag gjort det hade min man tagit hela och vi hade bråkat hela natten haha. På tal om julplattan låter det super, den kommer att spelas här när vintern kommer. Mysigt :) Må väl !

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..