Tv4 Diggiloo

Imorgon sänds Diggiloo på tv4. Vi spelade in den här i Båstad när Adrian var 4 dagar gammal, så det ser ut som jag är gravid och i 5:e månaden …natten till lördagen när vi skulle spela in så rann mjölken till och tuttarna höll på att explodera kändes det som. Så där stinna och hårda. Perfekt dagen till ära! Not… såg framför mig…

Minns ni?

När jag var programledare för Melodifestivalen 2004. Dagen efter Lenas vinst med “Det gör ont” så var det här på löpet..det kändes som jag snodde uppmärksamheten för henne, men jag kunde ju knappast styra de, även om det kändes knasigt. Artikeln i sin helhet.

http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen/mina-brost-vaxte-under-sandningen/

Här är hela fantastiska Diggiloo sällskapet som jag tillbringat hela sommaren tillsammans med. Stort tack alla kollegor än en gång för en oförglömlig sommar!!! Det var mitt fjärde år och jag hoppas verkligen inte det blir mitt sista, jag älskar det här!

 1. Ååååhhh vad bra det var!Ångrar att jag ej såg er live någonstans…

  1. Katta skriver:

   Såg om Diggilo som visades på tv och det var såååå bra! Synd jag inte sett det live… :(

 2. Ååååhhh va bra det var!!Ångrar att jag ej såg detta live någonstans..
  Kram Katarina

 3. Lena skriver:

  Är du inte gravid på bilderna i det här inlägget?

  1. Jo, det kommer finnas klipp på tv ikväll från just den här sekvensen när jag sjunger i båten gravid.

 4. Jag berättade för mins barn att “imorgon är Diggelo på tv, som vi såg i Eksjö i somras, då ska vi titta på det här hemma i soffan!” Då säger lilla Ester 3år “kommer mojje hem till oss då..? Jag tycker så mycke om honom!”

 5. De måste ja se :) Har velat gå på Diggilo i flera år men aldrig kommit iväg .

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..