Ny bil!

Igår var jag ute på Bilia i Nacka och hämtade min nya Volvo! Tjoho, så roligt!! Jag hade en liknande XC90 som oxå var vit när Alessio var nyfödd.
Tycker den här vit metallic som jag hade beställt nu är väldigt fin. Den drar lite åt guld när solen ligger på, så här ser den ut, visst ser den fin ut? Avtagbar dragkrok, backkamera, sollucka, klimatanläggning, R-design..Bose högtalar system, den är 7-sitsig..den har allt som jag verkligen tycker är värdefullt. Jag byggde ihop den själv på deras sida volvocars, såå himla kul!!

 

 

 

 1. J skriver:

  Ser dyr ut! Vissa har råd ser ja! Tycker förövrigt att den e ful som stryk!!

 2. Lars skriver:

  Kul du kör Volvo.
  Bra att stödja svenska bolag.
  Dessvärre är det inte Bose högtalare?
  Premium sound heter dom.
  Men det är inte Bose som är leverantör.

  Men det är bra ljud (bättre än bose).

  Lars

 3. Mia skriver:

  Så roligt med den nya bilen!
  Så himla snygg!
  Är glad att du kör Volvo!! :)

 4. Hanna skriver:

  Vad snygg den är!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..