En tur på stan..


Kan inte minnas när jag gick på stan sist? Vi har ju varit ute och käkat en hel del i stan när jag var gravid men inte gått på stan.
Syrran och jag tog en promenix i alla fall, jag skulle in på Nymans Ur och lämna in en klocka som Anders tappat i badrumsgolvet så glaset sprack! Hittade en supersnygg klocka från Panorai, en retromodell med riktigt schysst armband. Älskar färgen!
Det var en herrmodell, tyvärr.
Vi käkade lunch på Vaeduville, trevligt ställe som jag aldrig ätit på tidigare men det blev en god Hummersoppa ute i solen, njuter så mycket jag kan av de sista dagarna med värme….så känns det i alla fall. Hösten lurar runt hörnet.
Sedan köpte jag present till Mattias och Patrik som bägge har fyllt år. Parfym och även “sov-bindel” var från Bottega Veneta som är en favorit för dem bägge.
De sov hos oss inatt så vi fick en trevlig middag tillsammans igår kväll!
Efteråt färgade Mattias mitt hår, bryn och gjorde en ansiktsmask. Helrenovering, såå skönt! Tack fina!
De hade med sig ett stort fång vita rosor, nu luktar det ljuvligt i hela matsalen;)))

20130821-112010.jpg

20130821-112023.jpg

20130821-112030.jpg

20130821-112044.jpg

20130821-112103.jpg

20130821-112114.jpg

20130821-112134.jpg

20130821-112703.jpg

 1. Sara skriver:

  Hej Charlotte! Tycker att dina solglasögon är såå snygga, vart kommer de ifrån? Stort grattis till det nya tillskottet i familjen! :-) Mvh, Sara

 2. Idag på BloggNyheterna: Pernilla och gosedjur, Charlotte och shopping samt Katrin och stylingtips

 3. Anna skriver:

  Hej o Grattis till eran fina bebis :) läste du färgat håret :) får man fråga vilken hårfärg du använder :) ska försöka gå från att varit ultrablond i alla år till något naturligare :)
  kram :)

 4. Hej! Visst gjorde ni om flera rum i våras/vintras, kan du inte visa några bilder? Du har så bra smak :) Grattis till lillen än en gång!

  1. Nina skriver:

   Hihi även jag tjatat om hem bilder :) bara för du har sån god smak o jag älskar inspiration. Förstår fullt ditt svar men ren egoistisk nyfikenhet. Vilka fina paket, skulle jag aldrig komma på, lånar idén med sovmaskerna. Kramar!!

  1. Nina skriver:

   Från inredning till make up. Måste fråga Du som har koll o god smak, sett Michael Kors gjort make, gloss etc. Har du provat? Bra? Tack o kramar

   1. Har tyvärr aldrig provat Michael Kors make-up, däremot Tom Fords som jag är väldigt förtjust i.

  1. Nina skriver:

   Blev det make frågor och tack söta för svar. Jag har inte heller testat TF (bara förpackningarna to die for) Svåra hitta, jag bor i schweiz och har bara hittat litet utbud av läppstift. Antar NY stället åka till :) Tack igen och njut av er goding. Har själv tre barn o är ju bara helt fantastiskt. Massa kärlek!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..